ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Χαλκιδική: Τραυματισμός 8χρονου κοριτσιού ύστερα από έκρηξη σε ταχύπλοο

15:35 - 28 Ιουλ 2019 | Ειδήσεις
Χαλκιδική: Τραυματισμός 8χρονου κοριτσιού ύστερα από έκρηξη σε ταχύπλοο
Άγνωστα παραμένουν τα αίτια της έκρηξης σε ταχύπλοο σκάφος, που συνέβη το μεσημέρι της Κυριακής στη θαλάσσια περιοχή του Αγίου Ιωάννη στη Σιθωνία Χαλκιδικής. Σύμφωνα με πληροφορίες, από την έκρηξη εκδηλώθηκε φωτιά στο σκάφος, αλλά ευτυχώς ο χειριστής του, πρόλαβε να το οδηγήσει στην ακτή.

Από την έκρηξη τραυματίστηκε 8χρονο κοριτσάκι, που επέβαινε στο σκάφος με τους γονείς του και τα δύο αδέλφια του, και μεταφέρεται άμεσα στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου της Θεσσαλονίκης

Σύμφωνα με το ΑΠΕ, στο σημείο ειδοποιήθηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία, αλλά δεν χρειάστηκε να επέμβει, καθώς η φωτιά είχε σβήσει πριν φτάσουν οι πυροσβέστες.

Η πενταμελής οικογένεια παρελήφθη από το ΕΚΑΒ και μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας του Αγίου Νικολάου. Οι γιατροί που τους εξέτασαν εκεί έκριναν ότι το 8χρονο κοριτσάκι θα πρέπει να διακομιστεί σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης, καθώς φέρει τραύματα στο θώρακα και στην κοιλιά. Η υγεία όλων των υπολοίπων κρίθηκε ότι δεν εμπνέει ανησυχία.

Να σημειωθεί ότι η έκρηξη σημειώθηκε μπροστά στα μάτια εκατοντάδων λουόμενων, καθώς η παραλία του Αγίου Ιωάννη είναι από τις πιο πολυσύχναστες αυτή την περίοδο.

Τελευταία τροποποίηση στις 15:42 - 28 Ιουλ 2019
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.