ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ρόδος: Πνίγηκαν σε πισίνα δύο κορίτσια από τη Γαλλία

09:20 - 01 Αυγ 2019 | Ειδήσεις
Ρόδος: Πνίγηκαν σε πισίνα δύο κορίτσια από τη Γαλλία
Τραγωδία στη Ρόδο το απόγευμα της Τετάρτης, μετά την είδηση ότι δύο κορίτσια, ηλικίας 16 και 19 ετών με καταγωγή από τη Γαλλία, πνίγηκαν σε πισίνα ξενοδοχείου. Σοκ προκαλεί το γεγονός πως στην πισίνα δεν υπήρχε ναυαγοσώστης, τη στιγμή του τραγικού συμβάντος, καθώς είχε λήξει το ωράριό του και δεν είχε αναπληρωθεί το κενό του.

Το ένα από τα δύο κορίτσια ήταν ακόμα ζωντανό, όταν έφτασε το ΕΚΑΒ στο σημείο. Ωστόσο, τα πολύτιμα λεπτά που είχαν χαθεί, της κόστισαν τη ζωή της, καθώς οι προσπάθειες των διασωστών απέβησαν άκαρπες. Η δεύτερη κοπέλα ήταν ήδη στον πάτο της πισίνας, ενώ οι διασώστες επέστρεψαν ξανά πίσω και την παρέλαβαν, αλλά όλα είχαν πλέον τελειώσει. Οι δύο κοπέλες από τη Γαλλία θα μπορούσαν να είναι ακόμα ζωντανές, αν υπήρχε ναυαγοσώστης στο πόστο.

Φαίνεται, σύμφωνα με πληροφορίες, πως η μία κοπέλα προσπάθησε να σώσει την άλλη, αλλά δυστυχώς, βρήκαν και οι δύο τραγικό θάνατο. Κάποιες άλλες πληροφορίες αναφέρουν πως οι κοπέλες είχαν φάει προηγουμένως.Για το περιστατικό, ενημερώθηκε και ο εισαγγελέας υπηρεσίας, που έδωσε εντολή στους αξιωματικούς του ΑΤ Ρόδου να προχωρήσουν στη σύλληψη των υπευθύνων του ξενοδοχείου και να πραγματοποιήσουν έρευνα για τα αίτια που οδήγησαν τις δύο κοπέλες στον θάνατο.

Στον εισαγγελέα της Ρόδου θα οδηγηθούν σήμερα το πρωί οι υπεύθυνοι της ξενοδοχειακής μονάδας και συγκεκριμένα ο διευθυντής και ο ναυαγοσώστης, ενώ είναι στην δικαιοδοσία του εάν ασκηθούν κατηγορίες εναντίον τους. Οι έρευνες από την πλευρά των αστυνομικών αρχών βρίσκονται σε εξέλιξη.

Τελευταία τροποποίηση στις 11:33 - 01 Αυγ 2019
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.