ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Στριμωγμένοι σε Ι.Χ. δέκα αλλοδαποί για την παράνομη μεταφορά τους

10:44 - 05 Αυγ 2019 | Ειδήσεις
Στριμωγμένοι σε Ι.Χ. δέκα αλλοδαποί για την παράνομη μεταφορά τους
Για την παράνομη μεταφορά μεταναστών από την ελληνοτουρκική μεθόριο στο εσωτερικό της χώρας, είχαν στριμώξει 10 άτομα μέχρι και στις αποσκευές ενός Ι.Χ. επιβατικού αυτοκινήτου.

Όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, 10 άτομα μετέφεραν σε αυτοκίνητο δύο αλλοδαποί, ηλικίας 19 και 24 ετών, οι οποίοι συνελήφθησαν, έπειτα από συντονισμένες ενέργειες αστυνομικών του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με την αστυνομία, σήμερα το πρωί, στην Εγνατία Οδό, αστυνομικοί του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης, εντόπισαν Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, το οποίο επιχείρησαν να ελέγξουν. Ο οδηγός του οχήματος στη θέα των αστυνομικών ανέπτυξε ταχύτητα προκειμένου να διαφύγει, πλην όμως ακινητοποιήθηκε και συνελήφθησαν οι δύο δράστες (οδηγός και συνοδηγός) σε αγροτική περιοχή κοντά στον οικισμό Λαγκαδίκια. Ύστερα από έλεγχο στο εσωτερικό του οχήματος εντοπίστηκαν 10 αλλοδαποί, οι οποίοι στερούνταν εγγράφων που να δικαιολογούν τη νόμιμη διαμονή τους στην Ελληνική επικράτεια.

Από την περαιτέρω έρευνα προέκυψε ότι οι αλλοδαποί εισήλθαν παράνομα στη χώρα από τα ελληνοτουρκικά σύνορα, καταβάλλοντας για τη μεταφορά τους το χρηματικό ποσό των 2.000 ευρώ έκαστος, με τελικό προορισμό τη Θεσσαλονίκη.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.