ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Λαμία: Πιθανότατα μεθυσμένος ο οδηγός που παρέσυρε τον άτυχο 15χρονο

17:55 - 09 Αυγ 2019 | Ειδήσεις
Λαμία: Πιθανότατα μεθυσμένος ο οδηγός που παρέσυρε τον άτυχο 15χρονο
Τη ζωή του έχασε ένα 15χρονο αγόρι όταν παρασύρθηκε από ΙΧ την ώρα που έκανε ποδήλατο στον Καραβόμυλο Φθιώτιδας.

Πληροφορίες αναφέρουν πως το αγόρι είχε πάει για νυχτερινή βόλτα με το ποδήλατο μαζί με τρεις ακόμα φίλους του και τον δίδυμο αδελφό του. 

Λίγο μετά τις 22:00 κι ενώ βρίσκονταν εντός του χωριού, το αυτοκίνητο που οδηγούσε αλλοδαπός άρχισε να κάνει ελιγμούς για να αποφύγει τα παιδιά. Ο αδελφός του 15χρονου αλλά το αυτοκίνητο παρέσυρε τον ίδιο και τον τραυμάτισε σοβαρά. 

Ασθενοφόρο που έφτασε στο σημείο μετέφερε το τραυματισμένο αγόρι στο Γενικό Νοσοκομείο Λαμίας, όπου εργάζονται ο πατέρας και η μητέρα του ως γιατροί. Τόσο ο πατέρας, όσο και οι συνάδελφοί του έκαναν τα πάντα για κρατήσουν τον 15χρονο στη ζωή, όμως, λίγη ώρα αργότερα εξέπνευσε. 

Ο οδηγός του ΙΧ συνελήφθη και του πήραν αίμα για να διαπιστωθεί αν είχε καταναλώσει αλκοόλ. Σύμφωνα με μαρτυρίες φέρεται να είχε αναπτύξει μεγάλη ταχύτητα, με αποτέλεσμα όταν είδα μπροστά τα ποδήλατα να μην μπορεί να σταματήσει. 

Η έρευνα των αστυνομικών του τμήματος Στυλίδας βρίσκεται σε εξέλιξη, για να εξακριβωθεί κάτω από ποιες συνθήκες ο αλλοδαπός έχασε τον έλεγχο και το αυτοκίνητο που οδηγούσε έπεσε πάνω στα ποδήλατα, με πληροφορίες να κάνουν λόγο για το ενδεχόμενο κατανάλωσης μεγάλης ποσότητας αλκοόλ από τον οδηγό. 

Τελευταία τροποποίηση στις 21:54 - 09 Αυγ 2019
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.