ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Συνελήφθη ο χειριστής του ταχύπλοου που έκοψε στα δύο αλιευτικό

16:08 - 10 Αυγ 2019 | Ειδήσεις
Συνελήφθη ο χειριστής του ταχύπλοου που έκοψε στα δύο αλιευτικό
Στη σύλληψη του 49χρονου ιδιοκτήτη και χειριστή του ταχύπλοου που χθες το απόγευμα τραυμάτισε 32χρονο αλλοδαπό λουόμενο στην 3η Μαρίνα Γλυφάδας, προχώρησε το λιμεναρχείο Σαρωνικού.

Ο κυβερνήτης του σκάφους δήλωσε ότι ενώ βρισκόταν στο σημείο εισόδου της μαρίνας, άκουσε τον 32χρονο να καλεί σε βοήθεια, ενώ είχε εμφανή τραύματα σε πολλά σημεία του σώματός του.

Άμεσα τον περισυνέλεξε και τον μετέφερε στην προβλήτα, όπου παρελήφθη από ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ και διακομίσθηκε στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Νίκαιας όπου παραμένει για ιατρική περίθαλψη, σύμφωνα με όσα αναφέρονται στο ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Σε αιματοληψία υποβλήθηκε ο 44χρονος χειριστής του ταχύπλοου

Σε αιματοληψία προκειμένου να διαπιστωθεί αν είχε καταναλώσει αλκοόλ, υποβλήθηκε ο 44χρονος χειριστής του ταχύπλοου που συγκρούστηκε χθες βράδυ με μικρό αλιευτικό στη θαλάσσια περιοχή Θύνι Αργολίδας, με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους δύο άνδρες και να τραυματιστεί σοβαρά μία γυναίκα.

Το μικρό σκάφος μετά τη σύγκρουση βυθίστηκε, ενώ στη συνέχεια ανασύρθηκαν οι σοροί δύο ανδρών 60 και 70 ετών αντίστοιχα ενώ περισυνελέγη σοβαρά τραυματισμένη μία 60χρονη γυναίκα. Και τα τρία άτομα ήταν αδέλφια και σύμφωνα με την πρώτη πληροφόρηση στην περιοχή πιθανόν είχαν μεταβεί για ψάρεμα.

Η 60χρονη λόγω της σοβαρότητας της κατάστασης της μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Αγ. Σάββας.

Ο χειριστής του ταχύπλοου στο οποίο επέβαιναν δέκα Γάλλοι τουρίστες, (δύο άνδρες, τρεις γυναίκες και πέντε παιδιά) παρουσιάστηκε το πρωί αυτοβούλως και με τον συνήγορό του στο Λιμεναρχείο στο Πόρτο Χέλι. Τα αίτια της σύγκρουσης των δύο σκαφών δεν έχουν ακόμα διευκρινισθεί ενώ ο θαλάσσιος χώρος όπου σημειώθηκε το τραγικό συμβάν ελέγχθηκε από δύτες για τον εντοπισμό τυχόν αγνοούμενου.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.