ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ελικόπτερο έπεσε σε θαλάσσια περιοχή στον Πόρο

16:40 - 20 Αυγ 2019 | Ειδήσεις
Ελικόπτερο έπεσε σε θαλάσσια περιοχή στον Πόρο
Ιδιωτικό ελικόπτερο, τύπου Agusta 109, κατέπεσε σήμερα το μεσημέρι στη θαλάσσια περιοχή μεταξύ Πόρου και Γαλατά Τροιζηνίας.

Σύμφωνα με πρώτες εκτιμήσεις, η πτώση προήλθε από μηχανική βλάβη που οδήγησε σε απώλεια ελέγχου του ελικοπτέρου και εν συνεχεία σε πρόσκρουσή του σε καλώδια, προκαλώντας την πτώση του ελικοπτέρου, καθώς και διακοπή ρεύματος στο νησί.

Την ώρα αυτή διεξάγονται έρευνες για τυχόν επιζώντες, ενώ στο σημείο σπεύδουν 6 πλωτά του Λιμενικού, κλιμάκιο της Μονάδας Υποβρυχίων Αποστολών και ιδιωτικά μέσα.

Στις έρευνες για τον εντοπισμό επιζώντων από το πολιτικό ελικόπτερο που κατέπεσε στη θαλάσσια περιοχή του Πόρου, συμμετέχει και ένα super puma της Πολεμικής Αεροπορίας. Το στρατιωτικό ελικόπτερο απογειώθηκε στις 15:43, σύμφωνα με ενημέρωση από το Πεντάγωνο.

Τρία άτομα επέβαιναν στο ελικόπτερο

Στο ελικόπτερο επέβαιναν ο πιλότος και δύο αλλοδαποί επιβαίνοντες. Επιπλέον, το ελικόπτερο κατέπεσε αμέσως μετά την προσπάθεια απογείωσης του από ελικοδρόμιο στην περιοχή του Γαλατά και είχε ως προορισμό το αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος.

Ακολουθούν φωτογραφίες της πτώσης του ελικοπτέρου από το "Πρώτο Θέμα"

elikoptero sidrivi

elikoptero sintrivi4

Τελευταία ενημέρωση: 17:18

Τελευταία τροποποίηση στις 17:21 - 20 Αυγ 2019
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.