ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Νεκροί και οι τρεις επιβαίνοντες του ελικοπτέρου στον Πόρο

18:14 - 20 Αυγ 2019 | Ειδήσεις
Νεκροί και οι τρεις επιβαίνοντες του ελικοπτέρου στον Πόρο
Νεκρούς εντόπισαν και ανέσυραν τους 3 άνδρες που επέβαιναν στο ελικόπτερο, το οποίο κατέπεσε στη θαλάσσια περιοχή νότιας της εισόδου στο λιμάνι του Πόρου. Τις σορούς ανέσυραν άνδρες του κλιμακίου της Μονάδας Υποβρυχίων Αποστολών του λιμενικού στη θαλάσσια περιοχή του διαύλου Πόρου - Γαλατά.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στο μοιραίο ελικόπτερο επέβαιναν δύο Ρώσοι κι ένας Έλληνας.

Επιπλέον, στο σημείο εντοπίστηκαν τα συντρίμμια του ελικοπτέρου. Κατά πάσα πιθανότητα το ελικόπτερο ακούμπησε σε καλώδια της ΔΕΗ και αφού έκανε μία περιστροφή έπεσε στη θάλασσα.

Υπενθυμίζεται ότι από την πρόσκρουση του ελικοπτέρου στα καλώδια της ΔΕΗ ο Πόρος έχει μείνει χωρίς ρεύμα.

Ακόμη, σε ανακοίνωσή του ο ΔΕΔΔΗΕ ανέφερε πως οι εργασίες των συνεργείων συνεχίζονται πυρετωδώς, προκειμένου να αποκατασταθούν οι ζημιές όσο το δυνατόν ταχύτερα. Ταυτόχρονα γίνονται όλες οι απαραίτητες προσπάθειες για την άμεση μεταφορά γεννητριών, προκειμένου να επανηλεκτροδοτηθεί το νησί σε περίπτωση που η αποκατάσταση της βλάβης αποδειχθεί χρονοβόρα.

Σε νεότερη ανακοίνωσή της η ΔΕΔΔΗΕ τόνισε ότι οι ζημιές στην εναέρια γραμμή που τροφοδοτεί το νησί από το Γαλατά είναι εκτεταμένες και η πλήρης αποκατάστασή τους αναμένεται τις πρωινές ώρες της 21ης Αυγούστου, καθώς οι εργασίες των συνεργείων του ΔΕΔΔΗΕ θα συνεχιστούν πυρετωδώς καθ' όλη τη διάρκεια της νύχτας.

Τελευταία ενημέρωση: 19:51

Τελευταία τροποποίηση στις 19:53 - 20 Αυγ 2019
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.