ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Πύρινα μέτωπα σε τρεις περιοχές

15:53 - 22 Αυγ 2019 | Ειδήσεις
Πύρινα μέτωπα σε τρεις περιοχές
Πυρκαγιές σε τρεις περιοχές εκδηλώθηκαν το μεσημέρι της Πέμπτης. Οι δυνάμεις της Πυροσβεστικής έχουν σπεύσει στα σημεία και «μάχονται» για την κατάσβεσή τους.

Ειδικότερα, η φωτιά στον Δομοκό ξέσπασε σε δύσβατη περιοχή, στο Πετρωτό και καίει χαμηλή βλάστηση. Η πυρκαγιά είναι μακριά από σπίτια και για την κατάσβεση επιχειρούν 12 πυροσβέστες με τέσσερα οχήματα, μια ομάδα πεζοπόρου τμήματος με πέντε πυροσβέστες, και δύο Πετζετέλ.

Λίγη ώρα αργότερα, δυνάμεις της Πυροσβεστικής κλήθηκαν να επέμβουν για φωτιά σε δασική έκταση στα Αντίκυρα Βοιωτίας. Στο μέτωπο επιχειρούν 22 πυροσβέστες με 10 οχήματα, ενώ δυο αεροσκάφη συνδράμουν από αέρος στην επιχείρηση κατάσβεσης.

Τέλος, πυρκαγιά εκδηλώθηκε και στο Ακραίφνιο Ορχομενού Βοιωτίας. Επί τόπου επιχειρούν 13 πυροσβέστες με έξι οχήματα και 2 Πετζετέλ.

Σε καμία από τις δύο περιοχές στη Βοιωτία δεν απειλούνται κατοικίες, όπως μετέδωσε η ΕΡΤ.

Στη Βοιωτία υψηλός είναι σήμερα ο κίνδυνος εκδήλωσης πυρκαγιάς, σύμφωνα με την προειδοποίηση της γ.γ. Πολιτικής Προστασίας.

Στην ίδια κατηγορία κινδύνου τοποθετούνται ακόμη και η Αττική, η Φωκίδα, η Αιτωλοακαρνανία, η Εύβοια και πολλά νησιά του Αιγαίου.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.