ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

ΕΔΕ για δηλώσεις του αντιπροέδρου της ΠΟΑΣΥ για τα Εξάρχεια

22:43 - 26 Αυγ 2019 | Ειδήσεις
ΕΔΕ για δηλώσεις του αντιπροέδρου της ΠΟΑΣΥ για τα Εξάρχεια
Τη διενέργεια Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης (ΕΔΕ) διέταξε ο αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ., Μιχαήλ Καραμαλάκης, για δήλωση του εκπροσώπου της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων (ΠΟΑΣΥ), Σταύρου Μπαλάσκα, αναφορικά με τα Εξάρχεια, ενώ παράλληλα ο κ. Καραμαλάκης διαβίβασε τη δήλωση και στην Εισαγγελία Αθηνών.

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ο κ. Μπαλάσκας ανέφερε ότι ξεκίνησε «μια αθόρυβη νέας τεχνολογίας ηλεκτρική σκούπα η οποία είναι η αστυνομία, η οποία σιγά σιγά θα ρουφήξει όλα τα σκουπίδια από τα Εξάρχεια προοδευτικά, δημοκρατικά, με σχέδιο από τα επιτελεία της Αστυνομίας».

Επιπλέον, με τους δημοσιογράφους να τον ρωτούν διευκρινιστικά αν «με την παρομοίωση σκουπίδια εννοείτε την παραβατικότητα και τα φαινόμενα ανομίας;» και «όχι τους ανθρώπους», ο εκπρόσωπος της ΠΟΑΣΥ απάντησε λέγοντας «βεβαίως δεν εννοούμε τους ανθρώπους που αποτελούν μία σκόνη, που μπορεί να έχει ενοχλητικό χαρακτήρα, αλλά δεν έχει καίριο για τα Εξάρχεια, εννοούμε τα πραγματικά σκουπίδια στις άλλες δέκα καταλήψεις, τις οποίες τις έχουν σκληροί ποινικοί, ακροαριστεροί, ακροαναρχικοί, άνθρωποι ιδιαίτεροι, τότε θα έχει μπορεί δημοσιογραφικό ψωμί, που θα μπορέσουμε να το συζητήσουμε και εδώ».

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.