ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Μπαράζ επιθέσεων κατά αστυνομικών στα Εξάρχεια

11:28 - 01 Σεπ 2019 | Ειδήσεις
Μπαράζ επιθέσεων κατά αστυνομικών στα Εξάρχεια
Σειρά επιθέσεων έλαβε χώρα στα Εξάρχεια, με ομάδα αγνώστων να επιτίθεται τα ξημερώματα της Κυριακής με πέτρες και ξύλα σε αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ στη συμβολή των οδών Σόλωνος και Μπενάκη, προκαλώντας φθορές σε μια μηχανή, ενώ λίγες ώρες νωρίτερα άγνωστοι εκτόξευσαν μολότοφ στη διμοιρία των ΜΑΤ που βρίσκεται επί της Χαριλάου Τρικούπη.

Αρχικά, χθες το βράδυ και συγκεκριμένα στις 23:40 άγνωστοι εκτόξευσαν βόμβες μολότοφ και πέτρες προς τις διμοιρίες των ΜΑΤ στη Χαριλάου Τρικούπη, με τις τελευταίες να απωθούν τους ταραξίες προς την πλατεία των Εξαρχείων.

Μία ώρα αργότερα κουκουλοφόροι εκτόξευσαν μολότοφ προς τους αστυνομικούς και να απωθούνται εκ νέου. Έγιναν 5 προσαγωγές, αλλά, όπως αποδείχτηκε, τα άτομα δεν είχαν σχέση με το περιστατικό και αφέθηκαν ελεύθερα.

Τέλος, στις 02:40, ξημερώματα Κυριακής, ομάδα 10 ατόμων επιτέθηκε σε αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ, στην οδό Εμμανουήλ Μπενάκη, καταφέροντας να αρπάξουν τα κλειδιά από δυο υπηρεσιακές μηχανές και ένα κράνος αστυνομικού.  Η αστυνομία έκανε τρεις προσαγωγές στα Εξάρχεια και η μία μετατράπηκε για σύλληψη, για ναρκωτικά και το νόμο περί όπλων.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.