ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ. για εκκενώσεις κτιρίων υπό κατάληψη στην Αχαρνών

11:47 - 19 Σεπ 2019 | Ειδήσεις
Επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ. για εκκενώσεις κτιρίων υπό κατάληψη στην Αχαρνών
Και δεύτερη επιχείρηση της αστυνομίας έλαβε χώρα σε υπό κατάληψη αμέσως μετά την εκκένωση του κτιρίου στη συμβολή Σουρμελή και Αχαρνών.

Το δεύτερο κτίριο είναι ένα πενταώροφο που ανήκει σε ιδιώτη, επί της οδού Αχαρνών 22, κοντά στο πρώτο, όπου επίσης διέμεναν αλλοδαποί.

Και στα δύο κτίρια υπήρχαν συνολικά 230 παράτυποι μετανάστες, 150 στο κτίριο της Σουρμελή, και 80 στην οδό Αχαρνών 22, εκ των οποίων 70 παιδιά. Μετά την ταυτοποίηση, σύμφωνα με την Αστυνομία, οι αλλοδαποί θα μεταφερθούν σε δομές φιλοξενίας.

Σε εξέλιξη είναι και η έρευνα της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών στα δύο κτίρια για τυχόν παράνομα αντικείμενα. Μέχρι στιγμής δεν έχει αναφερθεί κάτι τέτοιο.

Με την ολοκλήρωση της επιχείρησης εκκένωσης του κτιρίου συνεργεία του δήμου Αθηναίων θα προχωρήσουν στον καθαρισμό τους και θα τα ασφαλίσουν, όπως αναφέρεται στο ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Ο δήμος σε όλες αυτές τις περιπτώσεις βρίσκεται σε στενή συνεργασία με την ελληνική αστυνομία και συμβάλλει στον καθαρισμό και την ασφάλιση των κτιρίων αυτών, με δικά του συνεργεία.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.