ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Στο έλεος της κακοκαιρίας η Δυτική Ελλάδα-Νεκρός εργάτης από κεραυνό

13:49 - 24 Σεπ 2019 | Ειδήσεις
Στο έλεος της κακοκαιρίας η Δυτική Ελλάδα-Νεκρός εργάτης από κεραυνό
Ισχυρό κύμα κακοκαιρίας πλήττει τη δυτική Ελλάδα προκαλώντας πλημμύρες, εγκλωβισμούς αλλά και το θάνατο ενός εργάτη στα Λεχαινά.

Ο άτυχος άνδρας έχασε τη ζωή του όταν χτυπήθηκε από κεραυνό, ενώ βρισκόταν στα χωράφια κοντά στα Λεχαινά στην Ηλεία. Παράλληλα, τα Γιάννενα, η Ιθάκη, η Κεφαλονιά και η Ηλεία «χτυπήθηκαν» από έντονες βροχοπτώσεις και κεραυνούς.

Η ισχυρή νεροποντή στον Πύργο Ηλείας προκάλεσε πολλά προβλήματα, με αποτέλεσμα η Πυροσβεστική να δεχθεί 35 κλήσεις για άντληση υδάτων, ενώ σύμφωνα με το ilialive.gr, οι μαθητές του 4ου δημοτικού σχολείου Πύργου αναγκάστηκαν να φύγουν, καθώς το προαύλιο είχε πλημμυρίσει και υπό τον φόβο επιδείνωσης του καιρού.

Ακόμα, στην Ηλεία αρκετές περιοχές έμειναν χωρίς ρεύμα, λόγω της σφοδρότητας της καταιγίδας.

Η νεροποντή ήταν καταστροφική για το παραλιακό χωριό Αγία Ευφημία στην Κεφαλονιά, που πλημμύρισε και θάφτηκε στις λάσπες, καθώς χείμαρροι κατέβαζαν φερτά υλικά, ενώ το λιμανάκι γέμισε με λάσπη.

Πάλι στην Κεφαλονιά, αυτή τη φορά στις Κεραμειές, ένας κεραυνός που έπεσε στην κατοικημένη περιοχή προκάλεσε φωτιά, σε σημείο όπου βρίσκεται στάση λεωφορείου, και κάθε πρωί περιμένουν μεταξύ άλλων και μαθητές πηγαίνοντας προς το σχολείο.

 

 

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.