ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

ΠΟΠΕΚ: Πανελλαδική συγκέντρωση για τα προβλήματα στην αγορά καυσίμων

09:59 - 30 Σεπ 2019 | Ειδήσεις
ΠΟΠΕΚ: Πανελλαδική συγκέντρωση για τα προβλήματα στην αγορά καυσίμων
Πανελλαδική συγκέντρωση διοργανώνει η Πανελλήνια Ομοσπονδία Πρατηριούχων - Εμπόρων Καυσίμων (ΠΟΠΕΚ) την Κυριακή, 6 Οκτωβρίου, εν όψει και της έναρξης στις 15 Οκτωβρίου της διάθεσης πετρελαίου θέρμανσης. Στο επίκεντρο θα βρεθούν τα προβλήματα του κλάδου της αγοράς καυσίμων, όπως η παραβατικότητα, ο αθέμιτος ανταγωνισμός και η γραφειοκρατία.

Ειδικότερα τα θέματα που θα συζητηθούν είναι:

-Η ανεξέλεγκτη παραβατικότητα που εξακολουθεί παρά τις κατά καιρούς υποσχέσεις και δεσμεύσεις της Πολιτείας να μαστίζει την αγορά καυσίμων, εις βάρος των νόμιμων επιχειρήσεων και του καταναλωτή.

-Ο αθέμιτος ανταγωνισμός.

-Η πολυνομία και η γραφειοκρατία, που αυξάνουν το κόστος λειτουργίας των επιχειρήσεων και καθιστούν τους πρατηριούχους έρμαια στις διαθέσεις των ελεγκτικών αρχών.

Στη συγκέντρωση θα παραστούν και θα μιλήσουν ο καθηγητής εργατικού και συνδικαλιστικού  δικαίου Αλέξης Μητρόπουλος, ο φοροτεχνικός Αντώνης Μουζάκης, ο νομικός σύμβουλος της ΠΟΠΕΚ Γιώργος  Ξανθούλης και ο τεχνικός σύμβουλος της ΠΟΠΕΚ Παναγιώτης Καρανάσιος.

Η συγκέντρωση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή, 6 Οκτωβρίου στις 9 π.μ. στην αίθουσα εκδηλώσεων του ΕΒΕΑ (Ακαδημίας 7, 6ος όροφος) και είναι ανοιχτή σε κάθε ενδιαφερόμενο.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.