ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Πανεπιστημιακός πέθανε κατά τη μεταφορά της από τον Πύργο...στα Ιωάννινα

17:13 - 06 Οκτ 2019 | Ειδήσεις
Έφυγε από τη ζωή λόγω σοβαρού καρδιολογικού προβλήματος μία 52χρονη καθηγήτρια Πανεπιστημίου, η οποία μεταφερόταν με ασθενοφόρο από την Αρχαία Ολυμπία στο νοσοκομείο Ιωαννίνων.

Όπως ανέφερε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο διοικητής του νοσοκομείου Πύργου, Κώστας Διαμαντόπουλος, η καθηγήτρια βρισκόταν στην περιοχή της Αρχαίας Ολυμπίας, όπου συμμετείχε σε διεθνές συνέδριο Φιλοσοφίας. Χθες το μεσημέρι και ενώ περπατούσε έχασε τις αισθήσεις της. Πολίτες που βρίσκονταν εκείνη τη στιγμή κοντά της έσπευσαν να τη βοηθήσουν, όπως επίσης και γιατρός του Κέντρου Υγείας.

Στη συνέχεια διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο του Πύργου, όπου εκεί, σύμφωνα με τον κ. Διαμαντόπουλο, οι γιατροί διέγνωσαν στην 52χρονη σοβαρό καρδιολογικό πρόβλημα κι αμέσως έκριναν ότι ήταν απαραίτητο να μεταφερθεί σε νοσοκομείο που διαθέτει καρδιοχειρουργική μονάδα. Επειδή λοιπόν το πανεπιστημιακό νοσοκομείο της Πάτρας δε διαθέτει τέτοια μονάδα, αποφασίστηκε να μεταφερθεί η 52χρονη στο νοσοκομείο των Ιωαννίνων.

Από την πλευρά του ο διοικητής του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ιωαννίνων, Βασίλης Τσίκαρης, δήλωσε ότι χθες το νοσοκομείο ενημερώθηκε πως μεταφέρεται επείγον περιστατικό στην καρδιοχειρουργική κλινική του, που προετοιμάστηκε για να μη χαθεί χρόνος. Ωστόσο, η άτυχη γυναίκα έχασε τη μάχη να κρατηθεί στη ζωή λίγο πριν την Άρτα και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Άρτας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

Copyright © 1999-2021 Premium S.A. All rights reserved.