ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Δράσεις της Νεολαίας ενθουσίασαν το Κογκρέσο Τοπικών-Περιφερειακών Αρχών της Ευρώπης

13:06 - 04 Νοε 2019 | Ειδήσεις
Δράσεις της Νεολαίας ενθουσίασαν το Κογκρέσο Τοπικών-Περιφερειακών Αρχών της Ευρώπης
Τριάντα εννέα εξαιρετικές δράσεις των Εκπροσώπων της Νεολαίας (Youth delegates), παρουσιάστηκαν στην Ολομέλεια του Κογκρέσου Τοπικών και Περιφερειακών Αρχών του Συμβουλίου της Ευρώπης, στο Στρασβούργο.

Ενδυνάμωση των δημοκρατικών αρχών, πολιτικές διαβουλεύσεις, μέτρα προστασίας για την κλιματική αλλαγή, συνέργειες για την προσφυγική κρίση, ψηφιακή επικοινωνία και πληροφόρηση, καθώς και μια νέα στρατηγική για την Ευρώπη ήταν τα κυρίαρχα θέματα στις επιλογές των νέων Ευρωπαίων, από την Ανδόρα μέχρι την Ισλανδία.

Η καινοτόμος προσέγγισή τους, η ακλόνητη πίστη στις βασικές αρχές του Ευρωπαϊκού πολιτισμού, η αρτιότητα στον σχεδιασμό των παρεμβάσεων και η αποτελεσματικότητα στην υλοποίησή τους, ενθουσίασαν τους αιρετούς των Ευρωπαϊκών Δήμων και Περιφερειών.

Youth Delegates

Ο Μιχάλης Αγγελόπουλος, αντιπρόεδρος του Κογκρέσου Τοπικών και Περιφερειακών Αρχών του Συμβουλίου της Ευρώπης, θεσμού που εκπροσωπεί περίπου 200.000 αυτοδιοικητικές αρχές από τις 47 χώρες-μέλη, πρότεινε το σύνολο των δράσεων να ονομασθεί YES (Young Europeans' Sunlight) και να καθιερωθεί σε ετήσια βάση.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.