ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Νεκρός εργάτης μετά από έκρηξη στο εργοστάσιο της ΛΑΡΚΟ

10:14 - 06 Νοε 2019 | Ειδήσεις
Νεκρός εργάτης μετά από έκρηξη στο εργοστάσιο της ΛΑΡΚΟ
Ένας 55χρονος εργάτης έχασε τη ζωή του μετά από έκρηξη που προκλήθηκε σήμερα το πρωί στο εργοστάσιο νικελοβιομηχανίας ΛΑΡΚΟ στη Λάρυμνα Φθιώτιδας.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΛΑΡΚΟ, το περιστατικό σημειώθηκε στο χώρο της χαλυβουργίας – κοκκοποίησης. Η εταιρεία εξέφρασε τα συλλυπητήριά της και την αμέριστη συμπαράστασή της προς την οικογένεια του θανόντος. Για το συμβάν επελήφθησαν οι αρμόδιες Αρχές οι οποίες μαζί με την Διοίκηση και τα στελέχη της εταιρείας ερευνούν τα αίτια του δυστυχήματος.

«Λυπάμαι που είμαι αναγκασμένος να σας επιβεβαιώσω ότι χάθηκε ένας άνθρωπος. Σκοτώθηκε ένας εργαζόμενος σε εργατικό δυστύχημα το πρωί. Δεν είναι δόκιμο να πω κάτι παραπάνω. Ο Διευθύνων Σύμβουλος φτάνει αυτή την ώρα στη Λάρυμνα» δήλωσε ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Κωστής Χατζηδάκης στον ραδιοσταθμό Real.

«Δυστυχώς χάθηκε ένας άνθρωπος και θέλω να εκφράσω τα συλλυπητήριά μου τόσο στην οικογένειά του, όσο και στους εργαζόμενους. Ήταν ένα σοκ για μένα. Το σημαντικό δεν είναι βέβαια το δικό μας σοκ», πρόσθεσε.

Τελευταία τροποποίηση στις 13:57 - 06 Νοε 2019
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.