ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Novartis: Την κατάθεση Φρουζή ζήτησε ο Άρειος Πάγος

16:28 - 20 Νοε 2019 | Ειδήσεις
Με επιστολή του προς τον πρόεδρο της προανακριτικής επιτροπής της Βουλής για την υπόθεση της Novartis, o Άρειος Πάγος ζητά τα πρακτικά από την τριήμερη κατάθεση του Κωνσταντίνου Φρουζή.

Ο αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Ευάγγελος Ζαχαρής, ο οποίος μαζί με το συνάδελφό του Λάμπρο Σοφουλάκη διενεργεί την ποινική προκαταρκτική εξέταση για τους δικονομικούς χειρισμούς στην υπόθεση της Novartis, ζήτησε την επίμαχη κατάθεση, καθώς ο κ. Φρουζής φέρεται να έχει εισφέρει στοιχεία που εμπίπτουν στο πεδίο της έρευνας που βρίσκεται σε εξέλιξη στον Άρειο Πάγο.

Ειδικότερα, ο κ. Φρουζής φέρεται να έχει καταθέσει πως του ζητήθηκε από την Εισαγγελία κατά της Διαφθοράς να δώσει στοιχεία για τα δέκα πολιτικά πρόσωπα για να τύχει ευνοϊκότερης μεταχείρισης και να ενταχθεί σε καθεστώς προστασίας μαρτύρων.

Από την πλευρά του ο αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου θα μελετήσει το περιεχόμενο της κατάθεσης Φρουζή και αν το κρίνει αναγκαίο, τις επόμενες μέρες θα τον καλέσει να εξεταστεί και στην έρευνα για τους χειρισμούς στην υπόθεση της Novartis.

Τελευταία τροποποίηση στις 16:37 - 20 Νοε 2019
Copyright © 1999-2020 Premium S.A. All rights reserved.