ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Μητέρα Γρηγορόπουλου: Καμία τιμωρία δεν είναι αρκετή- Αμετανόητος ο Κορκονέας

22:25 - 05 Δεκ 2019 | Ειδήσεις
Μητέρα Γρηγορόπουλου: Καμία τιμωρία δεν είναι αρκετή- Αμετανόητος ο Κορκονέας
«Περιμένω από τον Άρειο Πάγο να αποδοθεί δικαιοσύνη για τον Αλέξανδρο» ανέφερε η μητέρα του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου, Τζίνα Τσαλικιάν, με αφορμή τη συμπλήρωση έντεκα χρόνων από τη δολοφονία του 15χρονου Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου στα Εξάρχεια.

«Καμία τιμωρία δεν είναι αρκετή για αυτό που συνέβη. Ο Κορκονέας είναι αμετανόητος και θυμωμένος επειδή μπήκε φυλακή. Είναι υποκριτής καθώς ενόψει της απόφασης του εφετείου εκδήλωσε το υποκριτικό ενδιαφέρον να με συναντήσει. Με αηδίασε αυτό το ενδεχόμενο. Θεωρώ ότι θέλει να εξακολουθεί να ζει απερίσπαστος τη ζωή του χωρίς τύψεις στη ζωή του» ανέφερε η κ. Τσαλικιάν σε συνέντευξή της στο Open TV.

Για την δικαστική εξέλιξη της υπόθεσης, η κ. Τσαλικιάν δήλωσε ότι «Η απόφαση ήταν άδικη και αναξιόπιστη για τον Αλέξανδρο. Αθώωσαν τον Σαραλιώτη και επέβαλαν στον Κορκονέα τη μικρότερη ποινή. Ένας άνθρωπος που αποκαλούνταν "Ράμπο" δεν μπορεί να έχει σύννομο βίο. Ο Σαραλιώτης άκουγε τον Κορκονέα εκείνο το βράδυ. Ανέμενα τη συγκεκριμένη τροπή της υπόθεσης καθώς κατάλαβα ότι η απόφαση ήταν προειλημμένη. Αισθάνθηκα τόσο άσχημα που δεν ήθελα να ξαναπάω στο δικαστήριο».

«Η δολοφονία του Αλέξανδρου ήταν ένα απίστευτο γεγονός πέρα από κάθε λογική και έχει αποκτήσει έναν κοινωνικό συμβολισμό» τόνισε η κ. Τσαλικιάν και πρόσθεσε ότι «Ο Αλέξανδρος ήταν κατά της βίας και όλα αυτά που γίνονται προσβάλουν την υστεροφημία του. Θα ήθελα όλα αυτά τα έκτροπα να αποφεύγονται καθώς προσβάλλουν την οικογένειά μας».

«Ξέρετε πολλούς αντιεξουσιαστές να περιμένουν τη μαμά τους να περιμένουν να τους πάρει η μητέρα τους από το κέντρο της Αθήνας;» διερωτήθηκε η κ. Τσακαλικιάν. «Θα ήθελα να γίνεται ένα ετήσιο μνημόσυνο με σεβασμό στην ψυχή του Αλέξανδρου» κατέληξε.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.