ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Επέτειος Γρηγορόπουλου: Ολοκληρώθηκε η πορεία - Επεισόδια στα Εξάρχεια

22:53 - 06 Δεκ 2019 | Ειδήσεις
Επέτειος Γρηγορόπουλου: Ολοκληρώθηκε η πορεία - Επεισόδια στα Εξάρχεια
Ολοκληρώθηκε η πορεία, που πραγματοποιήθηκε στο κέντρο της Αθήνας από οργανώσεις της αριστεράς και συλλογικότητες του αντιεξουσιαστικού χώρου, στο πλαίσιο της συμπλήρωσης των 11 χρόνων από τη δολοφονία του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου. Αρχικά, οι διαδηλωτές συγκεντρώθηκαν στα Προπύλαια και κατευθύνθηκαν προς την Βουλή. Φτάνοντας στα Προπύλαια κάποια μπλοκ από την πορεία κατευθύνθηκαν προς τα Εξάρχεια, ενώ κάποια άλλα διαλύθηκαν στην Ομόνοια.

Παράλληλα, όπως μεταδίδει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, επεισόδια με μολότωφ και δακρυγόνα σημειώθηκαν στην περιοχή των Εξαρχείων. Νεαροί πέταξαν βόμβες μολότωφ εναντίον αστυνομικών δυνάμεων στις οδούς Μαυρομιχάλη, Σολωμού και Στουρνάρη, ενώ στη πλατεία έχουν σπάσει μάρμαρα τα οποία πετούν εναντίον αστυνομικών.

Σημειώνεται ότι κατά τη διάρκεια της πορείας κάποιοι από τους διαδηλωτές έσπασαν τέσσερις στάσεις λεωφορείων. Μετά τα επεισόδια που σημειώθηκαν όταν ολοκληρώθηκε η πορεία στη μνήμη του Αλέξη Γρηγορόπουλου, η αστυνομία προχώρησε σε δέκα προσαγωγές από την περιοχή των Εξαρχείων.

Τελευταία τροποποίηση στις 23:20 - 06 Δεκ 2019
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.