ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Άγιοι Θεόδωροι: Παραδόθηκαν οι δράστες-Ζητούν συγνώμη απ' όλους τους Έλληνες

16:25 - 14 Δεκ 2019 | Ειδήσεις
Άγιοι Θεόδωροι: Παραδόθηκαν οι δράστες-Ζητούν συγνώμη απ' όλους τους Έλληνες
Στα χέρια της αστυνομίας βρίσκονται οι δύο Ρομά, οι οποίοι τραυμάτισαν θανάσιμα την 73χρονη γυναίκα στην περιοχή των Αγίων Θεοδώρων, στην προσπάθεια τους να της αρπάξουν μια αλυσίδα που φορούσε στον λαιμό της.

Οι δύο άνδρες, ένας 28χρονος και ένας 26χρονος, παραδόθηκαν αργά τη νύχτα της Παρασκευής προς το Σάββατο στη ΓΑΔΑ, όπου πήγαν συνοδεία του δικηγόρου τους. Σύμφωνα με πληροφορίες ζούσαν στον καταυλισμό του Βλυχού Μεγάρων.

Σημειώνεται πως ο 26χρονος, ο οποίος είχε απασχολήσει και στο παρελθόν τις αρχές για κλοπές και ληστείες, φέρεται να οδηγούσε το μοιραίο όχημα που παρέσυρε και σκότωσε την 73χρονη, ενώ στη θέση του συνοδηγού βρισκόταν ο 28χρονος.

Κατά την απολογία τους, οι δύο Ρομά, ηλικίας 28 και 26 ετών, εμφανίστηκαν μετανιωμένοι και ζήτησαν συγγνώμη από την οικογένεια του θύματος, αλλά και απ' όλους τους Έλληνες. Αμφότεροι παραδόθηκαν το βράδυ της Παρασκευής και στη συνέχεια οδηγήθηκαν στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής.

«Ζητούμε συγγνώμη από την οικογένεια του θύματος και όλους τους Έλληνες» φέρεται να δήλωσαν ενώπιον των αστυνομικών, εξηγώντας παράλληλα, ότι δεν σκότωσαν επίτηδες την 73χρονη.

Περιγράφοντας εκείνες τις στιγμές, οι δύο δράστες υποστήριξαν ότι αιφνιδιάστηκαν από την αντίδραση της 73χρονης, η οποία αντιστάθηκε και άρχισε να φωνάζει, με αποτέλεσμα να προστρέξουν σε βοήθεια ο σύζυγος και ο γιός της.

Στη θέα των συγγενών του θύματος, οι δύο Ρομά αιφνιδιάστηκαν και τρομοκρατήθηκαν, με αποτέλεσμα να επιβιβαστούν στο Ι.Χ. αυτοκίνητό τους και να τραπούν σε φυγή, χωρίς να αντιληφθούν ότι παρέσυραν την ηλικιωμένη. Αποκάλυψαν δε, ότι είχαν στοχοποιήσει την 73χρονη από τη  και στη συνέχεια, την ακολούθησαν με το όχημά τους.

Τελευταία τροποποίηση στις 15:19 - 15 Δεκ 2019
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.