ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Στον εισαγγελέα οι δράστες της δολοφονίας στους Αγίους Θεοδώρους

15:06 - 15 Δεκ 2019 | Ειδήσεις
Στον εισαγγελέα οι δράστες της δολοφονίας στους Αγίους Θεοδώρους
Στον εισαγγελέα Κορίνθου, υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας, οδηγήθηκαν το πρωί της Κυριακής, οι δύο καθ’ ομολογία δράστες της δολοφονίας της 73χρονης στους Αγίους Θεοδώρους.

Κατά την άφιξή τους, οι δύο άνδρες επανέλαβαν πως έχουν μετανιώσει για την πράξη τους, ενώ κόσμος που είχε συγκεντρωθεί έξω από την εισαγγελία ξέσπασε σε αποδοκιμασίες.

Με χειροπέδες στα χέρια και κουκούλες στα πρόσωπα για να κρύψουν τα χαρακτηριστικά τους, μπήκαν στο γραφείο του εισαγγελέα και ζήτησαν προθεσμία. Πλέον θα απολογηθούν για το έγκλημα την ερχόμενη Τρίτη.

Υπενθυμίζεται ότι οι δύο δράστες παραδόθηκαν αργά τη νύχτα της Παρασκευής προς το Σάββατο στη ΓΑΔΑ, όπου πήγαν συνοδεία του δικηγόρου τους.

Κατά την απολογία τους, οι δύο Ρομά, ηλικίας 28 και 26 ετών, εμφανίστηκαν μετανιωμένοι και ζήτησαν συγγνώμη από την οικογένεια του θύματος, αλλά και απ' όλους τους Έλληνες.«Ζητούμε συγγνώμη από την οικογένεια του θύματος και όλους τους Έλληνες» φέρεται να δήλωσαν ενώπιον των αστυνομικών, εξηγώντας παράλληλα, ότι δεν σκότωσαν επίτηδες την 73χρονη.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.