ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

«Ντου» αντιεξουσιαστών στο σπίτι του πρύτανη της ΑΣΟΕΕ

21:08 - 15 Δεκ 2019 | Ειδήσεις
«Ντου» αντιεξουσιαστών στο σπίτι του πρύτανη της ΑΣΟΕΕ
Τον πρύτανη του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών (πρώην ΑΣΟΕΕ) έβαλαν στόχο οι αντιεξουσιαστές, πραγματοποιώντας επίθεση κατά της κατοικίας του με μπογιές και προκηρύξεις.

Οι αντιεξουσιαστές κατηγορούν τον πρύτανη για την στάση του κατά της εκκένωσης του κατειλημμένου κτιρίου που ανήκει στο πανεπιστήμιο (κατάληψη Βανκούβερ), αλλά και για την εκκένωση αιθουσών από την ΕΛΑΣ.

Ειδικότερα, ομάδα περίπου 20 αντιεξουσιαστών πραγματοποίησε επίθεση με σπρέϊ και τρικάκια έξω από την κατοικία του πρύτανη  το απόγευμα της Κυριακής, επιχειρώντας με τον τρόπο αυτό να εκφοβίσουν ενδεχομένως και την σύγκλητο που εξ αρχής τάχθηκε υπέρ της άρσης της ανομίας στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο. 

Αργότερα, οι αντιεξουσιαστές ανέβασαν και το βίντεο σε γνωστή ιστοσελίδα του χώρου τους, στέλνοντας και το ανάλογο μήνυμα μέσω κειμένου, που ανάρτησαν και στο οποίο γίνεται αναφορά στην επιχείρηση εκκένωσης τόσο της κατάληψης «Βανκούβερ» όσο και στην επιχείρηση της Αστυνομίας για την εκκένωση αιθουσών που τελούσαν υπό κατάληψη μέσα στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, ενώ όπως έκαναν γνωστό οι ίδιοι ΕΛΑΣ έχει πραγματοποιήσει τρεις προσαγωγές ατόμων που συμμετείχαν στο περιστατικό.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.