ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Αποκαθίστανται οι ζημιές στην Αθηνών-Λαμίας έπειτα από τροχαίο ατύχημα

18:23 - 25 Δεκ 2019 | Ειδήσεις
Αποκαθίστανται οι ζημιές στην Αθηνών-Λαμίας έπειτα από τροχαίο ατύχημα
Την αποκατάσταση των ζημιών, οι οποίες προκλήθηκαν μετά από τροχαίο ατύχημα τα ξημερώματα σε έξοδο της Εθνικής Οδού Αθηνών-Λαμίας, ξεκίνησε ανήμερα των Χριστουγέννων η Περιφέρεια Αττικής.

Σύμφωνα με το Κέντρο Διαχείρισης Kυκλοφορίας της Περιφέρειας, το τροχαίο σημειώθηκε στις 05:30, στις Τρεις Γέφυρες, στην έξοδο Ρεγκούκου-Λιοσίων προς Λαμία. Στη συγκεκριμένη έξοδο είχε τοποθετηθεί πριν μερικές ημέρες ειδικό Σύστημα Απορρόφησης Ενέργειας, το οποίο συνέβαλε καθοριστικά για τον περιορισμό της έντασης πρόσκρουσης.

Μετά από σχετικό αίτημα της τροχαίας, συνεργείο της μερίμνησε για την άμεση απομάκρυνση των επικίνδυνων υλικών και την επαναφορά του προστατευτικού διαζώματος στην αρχική κατάσταση. Το συντονισμό των εργασιών, που αναμένεται να έχουν ολοκληρωθεί μέχρι την ερχόμενη Παρασκευή, ανέλαβε ο αντιπεριφερειάρχης Δυτικού Τομέα, Ανδρέας Λεωτσάκος, ο οποίος βρέθηκε στο σημείο.

Ο περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης, δήλωσε σχετικά: «Η ασφάλεια των πολιτών είναι πρώτη προτεραιότητα μας 24 ώρες το 24ωρο. Ευχαριστώ θερμά το προσωπικό της Περιφέρειας το οποίο βρίσκεται επί ποδός ακόμα και τις ημέρες τις εορταστικές για να συμβάλει στην ασφαλή μετακίνηση των συμπολιτών μας. Εύχομαι ταχεία ανάρρωση στον οδηγό του οχήματος».

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.