ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ο Διοικητής του Β'Τμήματος Αυτοκινητοδρόμων... πλήρωσε το κλείσιμο της Αθηνών-Λαμίας

13:12 - 31 Δεκ 2019 | Ειδήσεις
Ο Διοικητής του Β'Τμήματος Αυτοκινητοδρόμων... πλήρωσε το κλείσιμο της Αθηνών-Λαμίας
O Διοικητής του Β Τμήματος Αυτοκινητοδρόμων Αττικής κρίθηκε υπεύθυνος για το κλείσιμο της Εθνικής οδού Αθηνών- Λαμίας, λόγω της κακοκαιρίας, που είχε ως αποτέλεσμα την ταλαιπωρία εκατοντάδων πολιτών.

Όπως έγινε γνωστό, το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη προχώρησε στην αντικατάσταση του Διοικητή του Β Τμήματος Αυτοκινητοδρόμων Αττικής.

Η συγκεκριμένη εξέλιξη έρχεται κατόπιν της εντολής του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, οι Υπουργοί Υποδομών και Μεταφορών Κ. Καραμανλής και Προστασίας του Πολίτη Μ. Χρυσοχοίδης, κίνησαν τις διαδικασίες διερεύνησης των αιτιών της ταλαιπωρίας των πολιτών μετά το χθεσινό κλείσιμο της Εθνικής Οδού.

Οι υπεύθυνοι της Νέας Οδού κλήθηκαν άμεσα στο Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών με το ερώτημα της παράβασης των συμβατικών τους υποχρεώσεων, στις οποίες προβλέπεται ρητά ότι ανάμεσα στις υποχρεώσεις της εταιρείας είναι να λαμβάνονται όλα τα μέτρα για την "ακώλυτη λειτουργία του έργου".

Η απολογία της Νέας Οδού

Η Νέα Οδός εξέδωσε πάντως την Τρίτη αναλυτική ανακοίνωση, στην οποία περιγράφει όλα όσα συνέβησαν και οδηγηθήκαμε τελικά στο κλείσιμο της Εθνικής Οδού που είναι αλήθεια πως ταλαιπώρησε πολλούς οδηγούς. Η εταιρεία ζητά συγγνώμη για την ταλαιπωρία, αλλά παράλληλα θεωρεί πως από μέρους της έγινε ό,τι ήταν δυνατό για να αντιμετωπιστούν τα προβλήματα που δημιούργησε η κακοκαιρία.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.