ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Τρεις συλλήψεις για το θάνατο του Βούλγαρου οπαδού στη Θεσσαλονίκη

16:51 - 06 Ιαν 2020 | Ειδήσεις
Τρεις συλλήψεις για το θάνατο του Βούλγαρου οπαδού στη Θεσσαλονίκη
Σε τρεις συλλήψεις προχώρησε η αστυνομία, μετά τον θάνατο του 28χρονου Βούλγαρου, ο οποίος φέρεται να δέχθηκε επίθεση από ομάδα κουκουλοφόρων, με αποτέλεσμα να πέσει στο οδόστρωμα και στη συνέχεια να παρασυρθεί από διερχόμενο αυτοκίνητο, στην πόλη της Θεσσαλονίκης.

Ανάμεσα στους συλληφθέντες είναι δύο Έλληνες, 24 και 26 ετών, οι οποίοι κατηγορούνται για εμπλοκή στην «επίθεση», αλλά και μία 26χρονη οδηγός, ελληνικής καταγωγής, η οποία παρέσυρε και εγκατέλειψε το θύμα.

Το θανατηφόρο περιστατικό διαδραματίστηκε το απόγευμα της Κυριακής, στην οδό Μαρία Κάλλας, ανατολικά της Θεσσαλονίκης.

Πέραν του 28χρονου, ακόμη δύο Βούλγαροι φέρεται να τραυματίστηκαν, με αποτέλεσμα να διακομιστούν στο νοσοκομείο, όπου νοσηλεύονται εκτός κινδύνου.

Το ιστορικό της υπόθεσης

Όπως έγινε γνωστό από τις αστυνομικές αρχές, ο 28χρονος Βούλγαρος είχε ταξιδέψει τα προηγούμενα 24ωρα μαζί με συμπατριώτες του, στη Θεσσαλονίκη, για να παρακολουθήσουν την ποδοσφαιρική αναμέτρηση ανάμεσα στον Άρη και τον ΠΑΟΚ.

Ένα 24ωρο, μετά το ντέρμπι στο «Κλεάνθης Βικελίδης», η παρέα των Βούλγαρων, ενώ περπατούσε στην περιοχή του Μεγάρου Μουσικής, δέχθηκε «επίθεση» από δράστες, που είχαν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους, και, κατά την ανακοίνωση που εξέδωσε η ΕΛΑΣ, είναι οπαδοί του ΠΑΟΚ.

Μέχρι στιγμής δεν έχουν διευκρινιστεί τα αίτια θανάτου του 28χρονου και γι’ αυτό τον λόγο διεξάγεται ιατροδικαστική έρευνα, το πόρισμα της οποίας θα συμπεριληφθεί στη δικογραφία.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.