ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Νίκη για τετράδα στη βραδιά των 2.000 πόντων του Καλάθη

11:22 - 09 Ιαν 2020 | Ειδήσεις
Νίκη για τετράδα στη βραδιά των 2.000 πόντων του Καλάθη
Μιλάνο-Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ με πολλές στοιχηματικές επιλογές και το «20 και Κάρφωσες» από το Πάμε Στοίχημα.

Ο Νικ Καλάθης χρειάζεται 8 πόντους για να φτάσει τους 2.000 στην Euroleague. Λογικά θα τους πετύχει στο αποψινό (21:45) κρίσιμο παιχνίδι του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ στο Μιλάνο. Σε μια ξεχωριστή βραδιά για τον αρχηγό τους, οι «πράσινοι» θέλουν τη νίκη για να κάνουν το μεγάλο βήμα για την τετράδα που δίνει το πλεονέκτημα έδρας στα playoff.

Ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ προέρχεται από την εκτός έδρας νίκη επί της ΤΣΣΚΑ Μόσχας και βρίσκεται στην 6η θέση της Euroleague με 10 νίκες και 7 ήττες. Απέχει μόλις μία νίκη από την Μακάμπι Τελ Αβίβ και την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, που βρίσκονται στην 4η και την 5η θέση της βαθμολογίας, αντίστοιχα. Η Αρμάνι Μιλάνο είναι 7η με μία νίκη λιγότερη από τους πρωταθλητές Ελλάδας (9-8).

Στη Βαλένθια ο Ολυμπιακός με στόχο την επιστροφή στις νίκες

Εκτός έδρας αγωνίζεται και ο Ολυμπιακός, αύριο (22:00) με τη Βαλένθια. Έχει χάσει έδαφος μετά από τις 3 σερί ήττες και θα προσπαθήσει να επιστρέψει στις επιτυχίες. Βρίσκεται στην 13η θέση με 6 νίκες και 11 ήττες. Η Βαλένθια είναι 10η στη βαθμολογία με 8 νίκες και 9 ήττες.

Το Πάμε Στοίχημα προσφέρει πολλές στοιχηματικές επιλογές για τα παιχνίδια Μιλάνο-Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ και Βαλένθια-Ολυμπιακός. Οι παίκτες του Πάμε Στοίχημα μπορούν να ποντάρουν, μεταξύ άλλων, στον πρώτο σκόρερ του αγώνα, τον σκόρερ του πρώτου και του τελευταίου πόντου, τον συνδυασμό του νικητή του αγώνα και του πρώτου σκόρερ, τα τρίποντα, τα ριμπάουντ, τα κλεψίματα, τα κοψίματα, τα φάουλ των δύο ομάδων, τους Over/Under πόντους των παικτών, τη διαφορά πόντων, τους head to head πόντους παικτών, το ημίχρονο-τελικό, το ημίχρονο και την περίοδο με τους περισσότερους πόντους.

Στους αγώνες Μιλάνο-Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ, Βαλένθια-Ολυμπιακός και σε όλα τα παιχνίδια της Euroleague, το Πάμε Στοίχημα προσφέρει στα πρακτορεία του ΟΠΑΠ την προωθητική ενέργεια «20 και Κάρφωσες».

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.