ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ξέσπασε η μητέρα Τοπαλούδη στη δίκη-Συγκινητική σκηνή με Μάγδα Φύσσα

12:10 - 13 Ιαν 2020 | Ειδήσεις
Ξέσπασε η μητέρα Τοπαλούδη στη δίκη-Συγκινητική σκηνή με Μάγδα Φύσσα
Συγκλονιστικές στιγμές το πρωί της Δευτέρας στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας για τη δολοφονία και το βιασμό της Ελένης Τοπαλούδη.

Στο πλευρό των γονιών της Ελένης Τοπαλούδη η οποία δολοφονήθηκε και βιάστηκε άγρια τον περασμένο Νοέμβριο στη Ρόδο βρίσκεται η Μάγδα Φύσσα, η οποία είχε και ένα άκρως συγκινητικό τετ α τετ με τη μητέρα της Τοπαλούδη.

Ο φωτογραφικός φακός κατέγραψε τη συνάντησή τους. Και οι δύο στα μαύρα, και οι δύο με ένα τσιγάρο στο χέρι.

Λίγη ώρα αργότερα, εντός της δικαστικής αίθουσας, η μητέρα της Ελένης Τοπαλούδη ξέσπασε στη θέα των δύο κατηγορουμένων για τη δολοφονία και το βιασμό της κόρης της.

Η μητέρα του θύματος φώναξε μέσα στο δικαστήριο στους δυο νεαρούς κατηγορουμένους: «Δολοφόνοι, εγώ θα σας πάρω τη ζωή, καταστρέψατε τη ζωή μας και τη ζωή του παιδιού μου και εγώ πρέπει να σας βλέπω. Δολοφόνοι». Η γυναίκα, μην μπορώντας να αντέξει άλλο, αποχώρησε από την αίθουσα και η δίκη ξεκίνησε με την ανάγνωση του κατηγορητηρίου.

Ο πατέρας της Ελένης, Γιάννης, δήλωσε μιλώντας στον ΑΝΤ1 ότι, είναι «δύσκολο για κάποιον να αντιληφθεί πώς αισθάνεται ένας γονιός που έχει χάσει το παιδί του με τέτοιον βίαιο τρόπο».

Ερωτηθείς για την πρώτη συνάντησή του με τους δράστες της άγριας δολοφονίας της Ελένης, ο Γιάννης Τοπαλούδης, τόνισε ότι είναι «ανώφελο που θα συναντήσουμε τους δολοφόνους της κόρης μας, γιατί τους δίνουμε αξία».

«Το μόνο βλέμμα που αξίζουν είναι να τα κοιτάξουμε ως παράδειγμα προς αποφυγήν», τόνισε και ζήτησε εκ νέου την καταδίκη τους, «σύμφωνα με τον Ποινικό Κώδικα», υπογραμμίζοντας την αναγκαιότητα αυστηροποίησής του για τέτοιου είδους εγκλήματα.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.