ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Πυρπόλησαν τέσσερα αυτοκίνητα στο Κολωνάκι

09:53 - 23 Ιαν 2020 | Ειδήσεις
Πυρπόλησαν τέσσερα αυτοκίνητα στο Κολωνάκι
Εμπρηστικές επιθέσεις σε οχήματα σημειώθηκαν, για ακόμη μία νύχτα, αυτή τη φορά στο Κολωνάκι.

Σύμφωνα με την Αστυνομία και την Πυροσβεστική, στις 03:40, δράστες πυρπόλησαν τέσσερα οχήματα στην οδό Καραχρήστου, τρία εκ των οποίων καταστράφηκαν ολοσχερώς και ένα υπέστη σοβαρές ζημιές. Στο σημείο έσπευσαν και επιχείρησαν εννέα πυροσβέστες με τρία οχήματα.

Υπενθυμίζεται ότι, τα ξημερώματα της Δευτέρας, σημειώθηκαν εμπρηστικές επιθέσεις από αγνώστους σε σταθμευμένα οχήματα, καθώς και σε μηχάνημα ΑΤΜ, σε Ταύρο, Ελληνικό, Πολύγωνο, Αγίους Αναργύρους και Ασπρόπυργο, ενώ παρόμοιες επιθέσεις είχαν συμβεί και τις προηγούμενες μέρες.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την Πυροσβεστική και την Αστυνομία, αρχικά δράστες πυρπόλησαν όχημα στη συμβολή των οδών Σοφοκλή Βενιζέλου και Γρηγορίου Αυξεντίου, στον Ταύρο, το οποίο καταστράφηκε ολοσχερώς, ενώ από τη φωτιά υπέστησαν ζημιές και άλλα δύο αυτοκίνητα.

Στη συνέχεια τυλίχθηκαν στις φλόγες τέσσερα οχήματα εταιρείας τηλεπικοινωνιών που ήταν σταθμευμένα, στην οδό Τριπόλεως, στο Ελληνικό, τα οποία καταστράφηκαν ολοσχερώς.

Ακολούθησε νέα εμπρηστική επίθεση σε μηχάνημα ΑΤΜ αυτή την φορά, στην οδό Μητροπέτροβα, στο Πολύγωνο, ενώ δύο ώρες αργότερα άγνωστοι έβαλαν φωτιά σε όχημα στη συμβολή των οδών Γεωργίου Καφαντάρη και Ηρώων Πολυτεχνείου, στους Αγίους Αναργύρους.

Τέλος, τυλίχθηκαν στις φλόγες δύο φορτηγά, στην οδό Μεγαρίδος, στον Ασπρόπυργο. Τα περιστατικά αυτά, τα οποία ήρθαν να προστεθούν σε άλλες παρόμοιες επιθέσεις το τελευταίο διάστημα, σήμαναν συναγερμό στην Αστυνομία, η οποία προχώρησε σε εννέα προσαγωγές, ενώ την έρευνα για την υπόθεση των εμπρησμών ανέλαβε να διενεργήσει η Κρατική Ασφάλεια.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.