ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Θεσσαλονίκη: Περσινό το περιστατικό εκφοβισμού σε καθηγήτρια

14:42 - 27 Ιαν 2020 | Ειδήσεις
Θεσσαλονίκη: Περσινό το περιστατικό εκφοβισμού σε καθηγήτρια
Έντονες αντιδράσεις έχει προκαλέσει η δημοσιοποίηση βίντεο, που απεικονίζει μαθητή να επιτίθεται λεκτικά σε καθηγήτρια σε ΕΠΑΛ της Θεσσαλονίκης.

Ωστόσο, όπως έκανε γνωστό ο περιφερειακός διευθυντής Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας, Αλέξανδρος Κόπτσης, το συμβάν έλαβε χώρα κατά την περυσινή σχολική χρονιά και ο μαθητής τιμωρήθηκε με αποβολή από την διεύθυνση του σχολείου.

«Είχε γίνει πριν από έναν χρόνο το περιστατικό που προβάλλεται στο βίντεο. Το σχολείο πήρε αποφάσεις για το θέμα και ο μαθητής είχε αποβληθεί, όπως με ενημέρωσε ο διευθυντής του σχολείου, με τον οποίο έχω επικοινωνήσει». Αυτό δήλωσε, μιλώντας στο ΑΝΤ1, ο περιφερειακός διευθυντής Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας, Αλέξανδρος Κόπτσης, αναφερόμενος στο βίντεο που προβάλλεται στο διαδίκτυο και δείχνει τον μαθητή να επιτίθεται λεκτικά εναντίον της καθηγήτριάς του, για να του σβήσει απουσία.

Ο κ. Κόπτσης τόνισε ότι σήμερα ενημερώθηκε πως το περιστατικό σημειώθηκε σε ΕΠΑΛ της Δυτικής Θεσσαλονίκης και υπογράμμισε ότι «έχει ενημερωθεί ήδη το υπουργείο και θα προβούμε σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες για το συγκεκριμένο θέμα».

Υπενθυμίζεται ότι η αρμόδια υπουργός, Νίκη Κεραμέως, προέβη σε δηλώσεις μέσω των social media, σχετικά με το συγκεκριμένο περιστατικό.

Τελευταία τροποποίηση στις 14:51 - 27 Ιαν 2020
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.