ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Εντοπίστηκε στα Σεπόλια νέα γιάφκα του «Τοξοβόλου»

13:15 - 10 Φεβ 2020 | Ειδήσεις
Εντοπίστηκε στα Σεπόλια νέα γιάφκα του «Τοξοβόλου»
Νέο κρησφύγετο της ομάδας του «Τοξοβόλου του Συντάγματος», Γιάννη Μιχαηλίδη, εντόπισε η Αντιτρομοκρατική υπηρεσία στα Σεπόλια.

Το διαμέρισμα εντοπίστηκε από πληροφορίες που προέκυψαν μετά τη δημοσιοποίηση των στοιχείων και των πλαστών ταυτοτήτων, που χρησιμοποιούσαν οι συλληφθέντες στην Αγία Παρασκευή, Γιάννης Μιχαηλίδης, Κωνσταντίνα Αθανασοπούλου και Δήμητρα-Ευδοξία Βαλαβάνη.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, πρόκειται για διαμέρισμα στην οδό Οιδίποδος 35 που τον περασμένο Οκτώβριο το νοίκιασε η Κωνσταντίνα Αθανασοπούλου με πλαστά στοιχεία. Η ίδια φέρεται να χρησιμοποίησε το όνομα Λαμπίρη Ζωή του Πέτρου, ένα όνομα το οποίο αναγράφεται σε μία από τις πλαστές ταυτότητες που χρησιμοποιούσε η ομάδα και που εντόπισαν την περασμένη εβδομάδα οι αστυνομικοί.

Τα αντικείμενα που κατασχέθηκαν

Οι έρευνες της Αντιτρομοκρατικής βρίσκονται σε εξέλιξη και η περιοχή έχει αποκλειστεί. Σύμφωνα με πληροφορίες οι άνδρες τη αστυνομίας φέρεται μέχρι στιγμής να έχουν κατασχέσει ένα ζευγάρι κλειδιά, έναν φορητό ασύρματο, έναν φορητό υπολογιστή και δύο κινητά τηλέφωνα.

Παράλληλα, οι αστυνομικοί «ξεσκονίζουν» το διαμέρισμα προκειμένου να βρουν DNA και αποτυπώματα και να ταυτοποιήσουν ποιος ή ποιοι έμπαιναν στο επίμαχο διαμέρισμα.

Διαβάστε επίσης:

Στη φυλακή ο «τοξοβόλος» και οι δύο συλληφθείσες

Βρέθηκε γιάφκα του «Τοξοβόλου του Συντάγματος»- Τα ευρήματα

Τελευταία τροποποίηση στις 13:38 - 10 Φεβ 2020
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.