ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Πάτρα: Εξαρθρώθηκε σπείρα για διαρρήξεις σε πρακτορεία του ΟΠΑΠ

15:42 - 11 Φεβ 2020 | Ειδήσεις
Αστυνομικοί της Ασφάλειας Πατρών εξάρθρωσαν σπείρα, τα μέλη της οποίας φέρονται ότι ενέχονται σε διαρρήξεις πρακτορείων του ΟΠΑΠ, συλλαμβάνοντας δυο άνδρες, ηλικίας 22 και 43 ετών, καθώς και μια γυναίκα 26 χρόνων.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, στο πλαίσιο των ερευνών που έκαναν οι άνδρες της Ασφάλειας, εξιχνίασαν συνολικά πέντε κλοπές σε πρακτορεία ΟΠΑΠ, μια σε πρατήριο υγρών καυσίμων στην Πάτρα, καθώς και μια ακόμη σε αρτοποιείο στην Μυρσίνη Ηλείας.

Ως προς τον τρόπο δράσης της σπείρας, όπως μεταδίδει το ΑΠΕ, τα μέλη της ενεργούσαν με διαφορετική σύνθεση κάθε φορά, έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους, με κουκούλες ή μαντήλια. Επιπλέον, πριν προχωρήσουν στις διαρρήξεις, χρησιμοποιούσαν μεταλλικά αντικείμενα ή πέτρες προκειμένου να καταστρέφουν τις προθήκες των καταστημάτων που είχαν βάλει στο στόχαστρό τους.

Οι τρεις συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών, ενώ οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Πατρών συνεχίζουν τις έρευνες, για να διακριβωθεί τυχόν συμμετοχή των συλληφθέντων και σε άλλες περιπτώσεις κλοπών.

Copyright © 1999-2021 Premium S.A. All rights reserved.