ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

ΑΣΟΕΕ: Πορεία φοιτητών προς τη ΓΑΔΑ - Κλειστή η Πατησίων

19:38 - 26 Φεβ 2020 | Ειδήσεις
ΑΣΟΕΕ: Πορεία φοιτητών προς τη ΓΑΔΑ - Κλειστή η Πατησίων
Περισσότερα από 500 άτομα πραγματοποιούν πορεία με κατεύθυνση την ΓΑΔΑ. Οι διαμαρτυρόμενοι φοιτητές «φωνάζουν» για το πρόσφατο περιστατικό με τον ειδικό φρουρό, που έβγαλε όπλο μέσα στον προαύλιο χώρο της ΑΣΟΕΕ.

Στην πορεία διαμαρτυρίας συμμετέχουν φοιτητικές παρατάξεις και συλλογικότητες, ενώ τα συνθήματα που πρωτοστατούν στα πανό τάσσονται κατά των αστυνομικών δυνάμεων και υπέρ του ασύλου.

Το πλήθος είχε προσυγκεντρωθεί έξω από την ΑΣΟΕΕ και λίγη ώρα αργότερα ξεκίνησε η πορεία.

Σημειώνεται ότι η κυκλοφορία των οχημάτων στο σημείο έξω από την ΑΣΟΕΕ έχει διακοπεί. Αντίστοιχες πορείες έχουν ήδη δρομολογηθεί σε Πάτρα, Χανιά αλλά και Ιωάννινα.

asoe

Τα όσα συνέβησαν τα τελευταία δύο 24ωρα έξω από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο, με τον νεοπροσλειφθέντα ειδικό φρουρό της ομάδας ΔΙ.ΑΣ Πειραιά, που σήκωσε το υπηρεσιακό του όπλο απέναντι στο αγριεμένο πλήθος των φοιτητών, οι οποίοι αντελήφθησαν την ιδιότητά του και επιτέθηκαν να τον λιντσάρουν, προβληματίζει έντονα την ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ.

Ανησυχία για το ενδεχόμενο να ανοίξει ένας νέος κύκλος «θερμών» επεισοδίων με φόντο την ΑΣΟΕΕ από τα χθεσινά γεγονότα και το σκηνικό με τον ειδικό φρουρό εκφράζουν οι αναλυτές της ΕΛ.ΑΣ.

Τελευταία τροποποίηση στις 20:42 - 26 Φεβ 2020
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.