ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Επιτυχής έλεγχος στις εγκαταστάσεις εταιρείας σίτισης του ΚYT Χίου

12:30 - 28 Φεβ 2020 | Ειδήσεις
Επιτυχής έλεγχος στις εγκαταστάσεις εταιρείας σίτισης του ΚYT Χίου
Την Τρίτη 28 Ιανουαρίου 2020 στο πλαίσιο της Σύμβασης Σίτισης (Υπ. Αριθμ.0042Ν/19 στο Κέντρο Υποδοχής Ταυτοποίησης ΧΙΟΥ), τα στελέχη του Υπουργείου Άμυνας, Αντισυνταγματάρχης (ΤΧ) Χασιώτη Ιωάννα Υπεύθυνη Ποιότητας και Ταγματάρχης (ΤΧ) Κωστούλας Δημήτριος μέλος της ομάδας Ποιότητας αντίστοιχα του ΥΠΕΘΑ/ΓΔΟΣΥ/ΔΙΔΕΑΠ, διεξήγαγαν έλεγχο στις εγκαταστάσεις της εταιρείας PotPan στην Αυλίδα.

Τα στελέχη διεξάγουν ελέγχους στις εγκαταστάσεις των συνεργαζόμενων εταιρειών με στόχο τη διασφάλιση της καλής εκτέλεσης της παραπάνω σύμβασης. Κατά τη διαδικασία ελέγχου εξετάστηκαν οι εγκαταστάσεις, οι πρώτες ύλες, η παραγωγική διαδικασία, καθώς και το τελικό γεύμα όπως παραδίδεται. Ο έλεγχος κατέδειξε την απόλυτα ορθή υλοποίηση της σύμβασης.

Η σύμβαση υπεγράφη την 01 Οκτ 19 κατόπιν διενέργειας ανοιχτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού, με κριτήριο την πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά και αφορά σε παροχή υπηρεσιών σίτισης στο ΚΥΤ Χίου διάρκειας 1 έτους.(Η αρχικά εκτιμώμενη διάρκεια της σύμβασης είναι για ένα χρόνο με δυνατότητα αύξησης των ποσοτήτων η οποία ενδέχεται να οδηγήσει τη σύμβαση σε μικρότερη διάρκεια).

Το παραπάνω Έργο χρηματοδοτείται από το Εθνικό Πρόγραμμα «Ταμείου Ασύλου, Μετανάστευσης και Ένταξης 2014-2020» με πόρους από την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Ευρωπαϊκό Ταμείο Ασύλου, Μετανάστευσης και Ένταξης) και από εθνικούς πόρους μέσω του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων (ΠΔΕ).

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.