ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Επεισόδια στην ΑΣΟΕΕ-Έκλεισε η Πατησίων

23:38 - 28 Φεβ 2020 | Ειδήσεις
Επεισόδια στην ΑΣΟΕΕ-Έκλεισε η Πατησίων
Επεισόδια σημειώνονται στην ΑΣΟΕΕ με ομάδα αγνώστων να πετά πέτρες και άλλα αντικείμενα προς διμοιρία των MAT, ενώ έχουν προκληθεί υλικές ζημιές σε παρακείμενα καταστήματα, αφού κουκουλοφόροι έχουν σπάσει τις βιτρίνες τους.

Νωρίτερα, οι κουκουλοφόροι πραγματοποίησαν καταδρομική επίθεση σε ψητοπωλείο που βρίσκεται στην Πατησίων κοντά στο Πεδίον του Άρεως, την ώρα που υπήρχαν πελάτες. Έσπασαν τις βιτρίνες και προκάλεσαν άλλες φθορές στο κατάστημα και κατόπιν έσπευσαν να διαφύγουν σε κτίριο της ΑΣΟΕΕ. 

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, δυνάμεις των ΜΑΤ πραγματοποίησαν επιχείρηση -για αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής αιτίες- στην περιοχή γύρω από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, εντός του οποίου βρίσκεται σε εξέλιξη μουσική εκδήλωση με ρεμπέτικο γλέντι ενίσχυσης του Συλλόγου Φοιτητών, στο πλαίσιο της κατάληψης που αποφασίστηκε μετά από γενική συνέλευση. Εγκλωβισμένοι παραμένουν αυτή την ώρα περίπου 100 φοιτητές που ζητούν να αποχωρήσουν οι δυνάμεις των ΜΑΤ, προκειμένου να φύγουν από τη σχολή. 

Την ίδια ώρα, κλειστή είναι η οδός Πατησίων -και στα δύο ρεύματα- με αποτέλεσμα να έχει δημιουργηθεί κυκλοφοριακή συμφόρηση.

Τελευταία τροποποίηση στις 23:50 - 28 Φεβ 2020
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.