ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

ΕΚΟ: Fairplay Award για την ΚΑΕ Κολοσσός

20:20 - 29 Φεβ 2020 | Ειδήσεις
ΕΚΟ: Fairplay Award για την ΚΑΕ Κολοσσός
H ΕΚΟ ABEE, Μεγάλος Χορηγός της EKOBasketLeague, στο πλαίσιο διεξαγωγής της 19ης αγωνιστικής της κανονικής περιόδου του πρωταθλήματος ανάμεσα στους Κολοσσός HHotels – Άρης, βράβευσε για την FAIRPLAY ενέργεια του μήνα Ιανουαρίου την ομάδα της Ρόδου Κολοσσός HHotels, για τη συνεισφορά της στο κοινωνικό σύνολο και πιο συγκεκριμένα για την ευαισθητοποίηση της απέναντι σε άτομα με ειδικές ανάγκες.

Μέλη της ομάδας, παίκτες και προπονητές, παρευρέθησαν με ιδιαίτερη χαρά στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης  πίτας του Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης για ΑΜΕΑ Ρόδου «Χαρταετός», κατά τη διάρκεια της οποίας έβγαλαν αναμνηστικές φωτογραφίες, έπαιξαν με τα παιδιά και μοίρασαν δώρα, χαρίζοντάς τους αμέτρητα χαμόγελα και όμορφες στιγμές. Λίγες ημέρες αργότερα τα παιδιά του «Χαρταετός» ΚΔΑΠ-ΜΕΑ αποδέχτηκαν την πρόσκληση της ομάδας και βρέθηκαν στο παρκέ του Κολοσσού HHotels για να παρακολουθήσουν από κοντά την προπόνηση της αγαπημένης τους ομάδας. 

DSC 7719

Την απονομή του βραβείου FAIRPLAY Ιανουαρίου στον πρόεδρο της ΚΑΕ Κολοσσός HHotels, κ. Θεόδωρο Καρατζά πραγματοποίησε η κ. Στέλλα Διάκουλα, Στέλεχος Πωλήσεων Δικτύου Πρατηρίων ΕΚΟ και ΒP Νοτίου Αιγαίου, επιβραβεύοντας για ακόμα ένα μήνα, όχι μόνο το μπάσκετ ως άθλημα, αλλά ως ένα άθλημα που δεν κάνει διακρίσεις, αγκαλιάζει όλους τους φιλάθλους του και επιβραβεύει το ευ αγωνίζεσθαι. 

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.