ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Καρναβάλι χωρίς άρματα στην Πάτρα- Χιλιάδες κόσμου στους δρόμους

22:15 - 29 Φεβ 2020 | Ειδήσεις
Καρναβάλι χωρίς άρματα στην Πάτρα- Χιλιάδες κόσμου στους δρόμους
Μόλις 15% μείωση στις αφίξεις και τις κρατήσεις υπολογίζουν οι επιχειρηματίες στην Πάτρα, παρά την απόφαση για απαγόρευση των καρναβαλικών εκδηλώσεων λόγω του κορονοϊού.

Άλλωστε, το καρναβάλι μπορεί τυπικά να έχει ματαιωθεί με τη σχετική κυβερνητική απόφαση, στο πλαίσιο των μέτρων για την αντιμετώπιση του κορονοϊού, αλλά στην πραγματικότητα διεξάγεται κανονικά.

Το βράδυ του Σαββάτου οι δρόμοι και τα καταστήματα της Πάτρας είναι γεμάτα με κόσμο που χορεύει και διασκεδάζει σε καρναβαλικούς ρυθμούς. Η αστυνομία έκανε κάποιες προσπάθειες το απόγευμα του Σαββάτου να αποτρέψει τους καρναβαλιστές, αλλά χωρίς επιτυχία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το ίδιο αναμένεται να συμβεί και την Κυριακή, καθώς τα περισσότερα γκρουπ θα βγουν να παρελάσουν, αλλά χωρίς άρματα. Το καρναβάλι δηλαδή επίσημα δεν θα γίνει, αλλά θα γίνει, σε ένα ακόμη ελληνικό παράδοξο.

Οι επιχειρηματίες της πόλης, πάντως, που είχαν "μουδιάσει" με την απόφαση της κυβέρνησης να αναβάλλει τις καρναβαλικές εκδηλώσεις, δηλώνει ενθουσιασμένος. Οι ακυρώσεις στις αφίξεις και τις κρατήσεις υπολογίζεται πως δεν ξεπερνά το 15%.

Μάλιστα όπως λένε, οι επισκέπτες "αιφνιδίασαν" την πόλη, που περίμενε να γιορτάσει μόνη της φέτος τις Απόκριες, αλλά τελικά είδαν χιλιάδες κόσμου να φτάνει στην πόλη το Σάββατο. Φαίνεται πως οι περισσότεροι που είχαν κανονίσει να περάσουν αυτό το τριήμερο στην Πάτρα δεν... πτοήθηκαν από τον κορονοϊό.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.