ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

ΠΑΟΚ-Ξάνθη: Αφαιρούνται 7 και 12 βαθμοί αντίστοιχα για την πολυϊδιοκτησία

12:15 - 05 Μαρ 2020 | Ειδήσεις
ΠΑΟΚ-Ξάνθη: Αφαιρούνται 7 και 12 βαθμοί αντίστοιχα για την πολυϊδιοκτησία
Με αφαίρεση επτά και δώδεκα βαθμών αντίστοιχα τιμωρήθηκαν ΠΑΟΚ και Ξάνθη για την υπόθεση της πολυιδιοκτησίας σύμφωνα με την απόφαση της πρωτοβάθμιας πειθαρχικής επιτροπής της Super League που ανακοινώθηκε το πρωί της Πέμπτης.

Συγκεκριμένα, για την υπόθεση συνιδιοκτησίας τιμωρήθηκαν και οι δύο ΠΑΕ με αφαίρεση επτά βαθμών, ενώ ο ακριτικός σύλλογος τιμωρήθηκε και για τη μετοχική της σύνθεση με αφαίρεση πέντε βαθμών.

Συνεπώς, ο ΠΑΟΚ παραμένει στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας με 54 βαθμούς, δώδεκα πίσω από τον Ολυμπιακό και τρεις πάνω από την ΑΕΚ.

Όσο για την Ξάνθη, που θα της αφαιρεθούν αρθριστικά δώδεκα βαθμοί, υποχωρεί στην 13η θέση της βαθμολογίας με 18 βαθμούς, επτά πάνω από τον ουραγό Πανιώνιο και έναν πάνω από τον προτελευταίο Παναιτωλικό.

Υπενθυμίζουμε πως η υπόθεση είχε ανάψει φωτιές στο πολιτικό σκηνικό, καθώς αρχικά η απόφαση πρόβλεπε τον απευθείας υποβιβασμό των δύο ομάδων. Τότε, με παρέμβαση του Πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη άλλαξε ο νόμος και τώρα προωθούνται οι διαδικασίες για το μνημόνιο Ελλάδας με FIFA και UEFA, ώστε να υπάρξει ένα νέο νομοθετικό πλαίσιο.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.