ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Έβρος: Απετράπη η είσοδος σε 1.646 περιπτώσεις το τελευταίο 24ωρο

10:16 - 09 Μαρ 2020 | Ειδήσεις
Έβρος: Απετράπη η είσοδος σε 1.646 περιπτώσεις το τελευταίο 24ωρο
Δύο συλλήψεις και αποτροπή εισόδου 1.646 μεταναστών στην Ελλάδα είναι ο απολογισμός από τις 06.00 το πρωί του Κυριακής, 8 Μαρτίου, έως τις 06.00 το πρωί της Δευτέρας, σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές, οι οποίες αναφέρουν ότι σταδιακά ολοκληρώνεται η αποκατάσταση των ζημιών, που προκάλεσαν τις προηγούμενες ημέρες οι μετανάστες στον φράχτη του Έβρου.

Υπενθυμίζεται πως για την περίοδο από τις 6 το πρωί του Σαββάτου 29 Φεβρουαρίου έως τις 6 το απόγευμα της Κυριακής 8 Μαρτίου συνελήφθησαν 293 άτομα και εμποδίστηκε η παράνομη είσοδος στη χώρα σε 41.060 περιπτώσεις.

Παράλληλα, σε διαρκή αποκατάσταση των ζημιών που προκαλούν οι μετανάστες στον φράχτη του Έβρου, προχωρούν οι ελληνικές αρχές, ενώ παράλληλα μεταφέρουν συνεχώς έτοιμα, προκατασκευασμένα κομμάτια, προκειμένου να μην είναι δυνατή η παραβίασή του από κανέναν.

Υπενθυμίζεται ότι το Σάββατο το βράδυ τεθωρακισμένο όχημα των τουρκικών δυνάμεων προσπάθησε να ρίξει τον φράχτη, τραβώντας τον με σχοινί ή συρματόσκοινο που έχει προσδεθεί πάνω του.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι μετανάστες πήγαν να ρίξουν τον φράχτη με γάντζο και σχοινιά, τόσο το πρωί του Σαββάτου όσο και το απόγευμα της Παρασκευής.

Διαβάστε επίσης:

Σύγκουση ΝΔ - ΣΥΡΙΖΑ για Έβρο και Λέσβο

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.