ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Κορονοϊός: Συναγερμός στο νοσοκομείο «Αλεξάνδρα»

13:11 - 11 Μαρ 2020 | Ειδήσεις
Κορονοϊός: Συναγερμός στο νοσοκομείο «Αλεξάνδρα»
Συναγερμός έχει σημάνει στο νοσοκομείο "Αλεξάνδρα", όπου εντοπίστηκε ασθενής με κορονοϊό. Πληροφορίες αναφέρουν ότι δέκα άτομα από το προσωπικό του νοσοκομείου έχουν τεθεί σε κατ' οίκον περιορισμό.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το πρωί της Τρίτης, ένας 70χρονος προσήλθε στα επείγοντα του νοσοκομείου με λοίμωξη του αναπνευστικού και έμεινε εκεί για περίπου 5 ώρες. Στη συνέχεια τον μετέφεραν σε θάλαμο της παθολογικής με άλλους ασθενείς, στον οποίο παρέμεινε για περίπου άλλες 5 ώρες. Όταν αποφάσισαν να τον ελέγξουν για κορονοϊό, τον μετέφεραν σε μονοκλινο.

Ο γιατρός υπέβαλε τον ασθενή σε αξονική, η οποία τον προβλημάτισε και έτσι του έκαναν το τεστ για τον κορονοϊό.Το βράδυ τα αποτελέσματα έδειξαν ότι ο ασθενής ήταν θετικός. Αμέσως δόθηκε εντολή για απολύμανση των χώρων στους οποίους φιλοξενήθηκε.

Είναι ευνόητο πως το νοσοκομείο αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα στη λειτουργία του, καθώς δεν μπορεί να ανταποκριθεί στα περιστατικά όπως πρέπει με 10 άτομα λιγότερα και αναζητείται λύση, μέσω του υπουργείου Υγείας.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.