ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ανακοινώθηκε κρούσμα κορονοϊού και στην ΕΡΤ

14:12 - 12 Μαρ 2020 | Ειδήσεις
Η ΕΡΤ ανακοίνωσε πως εργαζόμενός της διαγνώστηκε με κορονοϊό.

Ο ασθενής εργάζεται στο Ραδιομέγαρο της ΕΡΤ στην Αγία Παρασκευή. Θα ελεγχθούν ασφαλώς οι εργαζόμενοι στη δημόσια τηλεόραση και ιδιαίτερα αυτοί που έχουν έρθει σε επαφή μαζί του τις τελευταίες ημέρες.

Όπως ανακοίνωσε η ΕΡΤ, "η διοίκηση της εταιρείας ήρθε σε επαφή με τον ΕΟΔΥ, προκειμένου να λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα.

Σε αυτό το πλαίσιο γίνεται ήδη ιχνηλάτηση των προσώπων που έχουν έρθει σε στενή επαφή με τον νοσούντα. Παράλληλα, ειδικό συνεργείο απολυμαίνει τον χώρο της ροής βάσει των οδηγιών των αρμόδιων υγειονομικών αρχών, ενώ η υπηρεσία χορηγεί όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό για την προστασία των εργαζομένων στους χώρους που παρουσιάστηκε το περιστατικό.

Από σήμερα, όλοι οι συνάδελφοι που ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες δεν θα προσέρχονται στην υπηρεσία μέχρι νεωτέρας. Με μέριμνα των αρμόδιων στελεχών της εταιρείας, η Διεύθυνση Ανθρώπινου Δυναμικού ήδη ενημερώνεται τόσο για τους συναδέλφους που ανήκουν στην προαναφερθείσα κατηγορία, όσο και για το προσωπικό το οποίο μπορεί με την άδεια των προϊσταμένων τους να εργαστεί οίκοθεν.

Η διοίκηση της ΕΡΤ, η οποία βρίσκεται σε συνεχή επαφή με τον ΕΟΔΥ, θα προβεί και σε περαιτέρω ενέργειες που πιθανώς χρειασθούν, με απόλυτη προτεραιότητα την υγεία των εργαζομένων και δευτερευόντως την απρόσκοπτη λειτουργία της ΕΡΤ, όπως επιτάσσει ο θεσμικός ρόλος της.  Υπενθυμίζουμε για μία ακόμα φορά την αναγκαιότητα λήψης όλων των αναγκαίων μέτρων προστασίας που είναι πλέον σε όλους γνωστά".

Τελευταία τροποποίηση στις 14:30 - 12 Μαρ 2020
Copyright © 1999-2020 Premium S.A. All rights reserved.