ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Έφυγε από τη Λήμνο το Blue Star Mykonos

15:25 - 12 Μαρ 2020 | Ειδήσεις
Έφυγε από τη Λήμνο το Blue Star Mykonos
Ξεκίνησε τον απόπλου του το Blue Star Mykonos το μεσημέρι της Πέμπτης, με το πλοίο να μην επιβιβάζει επιβάτες από τους λιμένες αναχώρησης, ενώ οι ήδη επιβαίνοντες επιβάτες θα αποβιβαστούν στους λιμένες προορισμού τους και θα τους δοθούν συγκεκριμένες οδηγίες με μέριμνα του ΕΟΔΥ.

Ειδικότερα, σύμφωνα με ανακοίνωση της αρμόδιας εταιρείας, Attica Συμμετοχών:

«Σε συνέχεια προηγούμενης ανακοίνωσης, κατόπιν οδηγιών του ΕΟΔΥ και σε συνεννόηση με τις Λιμενικές Αρχές, το πλοίο BLUE STAR MYkONOS θα αποπλεύσει από τον λιμένα Λήμνου στις 15.00 προκειμένου να εκτελέσει το υπόλοιπο του δρομολογίου του για Μυτιλήνη-Οινούσσες-Χίο-Βαθύ Σάμου-Καρλόβασι-Φούρνοι-Αγ. Κήρυκο-Μύκονο-Σύρο-Πειραιά.

Σύμφωνα με τις οδηγίες του ΕΟΔΥ, το πλοίο δεν θα επιβιβάσει επιβάτες από τους λιμένες αναχώρησης. Οι ήδη επιβαίνοντες επιβάτες θα αποβιβαστούν στους λιμένες προορισμού τους και θα τους δοθούν συγκεκριμένες οδηγίες με μέριμνα του ΕΟΔΥ.

Η Εταιρεία είναι σε συνεχή επικοινωνία με τον ΕΟΔΥ και τις Λιμενικές Αρχές και θα προβεί σε περαιτέρω ανακοίνωση για κάθε εξέλιξη».

Υπενθυμίζεται ότι το πρωί της Πέμπτης είχε σημάνει συναγερμός στο λιμάνι της Μυρίνας στη Λήμνο, καθώς μέλος του πληρώματος του πλοίου Blue Star Mykonos παρουσίασε ύποπτα συμπτώματα κορονοϊού, με αποτέλεσμα να δοθεί εντολή στον κυβερνήτη του πλοίου να μην συνεχίσει το ταξίδι του.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.