ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Αίθριος καιρός με άνοδο της θερμοκρασίας

10:02 - 13 Μαρ 2020 | Ειδήσεις
Αίθριος καιρός με άνοδο της θερμοκρασίας
Αίθριος καιρός σχεδόν σε όλη τη χώρα. Τοπικές νεφώσεις στην Κρήτη και τα Δωδεκάνησα με σποραδικές βροχές στην περιοχή του Καστελλόριζου. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις, στο Ιόνιο 4 με 5, στο Αιγαίο 6 με 7 και τοπικά 8 μποφόρ με εξασθένηση από το μεσημέρι. Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο και η μέγιστη θα κυμανθεί σε υψηλά για την εποχή επίπεδα.

Αναλυτικά: 

ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΘΡΑΚΗ

Γενικά αίθριος καιρός. Οι άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 και το πρωί στα ανατολικά τοπικά 5 μποφόρ. Από το μεσημέρι ασθενείς. Η θερμοκρασία από 03 έως 23 βαθμούς Κελσίου.

ΝΗΣΙΑ ΙΟΝΙΟΥ, ΗΠΕΙΡΟΣ, ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΔΥΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

Γενικά αίθριος καιρός. Οι άνεμοι βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 08 έως 21 βαθμούς Κελσίου. Στο εσωτερικό της Ηπείρου η ελάχιστη 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

ΘΕΣΣΑΛΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΕΥΒΟΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

Αίθριος καιρός. Οι άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και στα ανατολικά και νότια 7 μποφόρ με εξασθένηση από το απόγευμα. Η θερμοκρασία από 05 έως 22 βαθμούς Κελσίου.

ΚΥΚΛΑΔΕΣ, ΚΡΗΤΗ

Στις Κυκλάδες γενικά αίθριος καιρός. Στην Κρήτη παροδικές νεφώσεις. Οι άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις 5 με 7 και τοπικά 8 μποφόρ με εξασθένηση από το μεσημέρι. Η θερμοκρασία από 12 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

ΝΗΣΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ, ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου αίθριος καιρός. Στα Δωδεκάνησα παροδικές νεφώσεις με σποραδικές βροχές ή μεμονωμένες καταιγίδες στην περιοχή του Καστελλόριζου μέχρι το απόγευμα. Οι άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις 5 με 6 και τοπικά 7 μποφόρ με εξασθένηση από το μεσημέρι. Η θερμοκρασία από 10 ως 21 βαθμούς Κελσίου.

ΑΤΤΙΚΗ

Αίθριος καιρός. Οι άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις 5 με 6 και στα ανατολικά τοπικά 7 μποφόρ με εξασθένηση από το απόγευμα. Η θερμοκρασία από 07 έως 21 βαθμούς Κελσίου.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Αίθριος καιρός. Οι άνεμοι ασθενείς. Η θερμοκρασία από 06 έως 22 βαθμούς Κελσίου.

ΣΑΒΒΑΤΟ 14 ΜΑΡΤΙΟΥ

Αραιές νεφώσεις, που βαθμιαία στα βόρεια θα πυκνώσουν και από αργά το απόγευμα στη Μακεδονία και τη Θράκη θα σημειωθούν τοπικές βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και από το απόγευμα στο βόρειο Αιγαίο τοπικά 6 μποφόρ. Βαθμιαία στα βορειοδυτικά θα στραφούν σε νοτιοδυτικούς 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα παραμείνει σε υψηλά για την εποχή επίπεδα ως προς τις μέγιστες τιμές.

Τελευταία τροποποίηση στις 13:22 - 13 Μαρ 2020
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.