ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Μιχαηλίδου: Με SMS και e-mails η ενημέρωση των δικαιούχων επιδομάτων

22:24 - 13 Μαρ 2020 | Ειδήσεις
Μιχαηλίδου: Με SMS και e-mails η ενημέρωση των δικαιούχων επιδομάτων
Απόφαση για τη διευκόλυνση των δικαιούχων του ελάχιστου εγγυημένου εισοδήματος και του επιδόματος στέγασης, έλαβε η υφυπουργός Εργασίας, αρμόδια για θέματα Πρόνοιας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Δόμνας Μιχαηλίδου.

Σύμφωνα με την απόφαση της κ. Μιχαηλίδου, το υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων θα ενημερώνει με εξατομικευμένη πληροφόρηση, μέσω SMS και ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, τους δικαιούχους του ελάχιστου εγγυημένου εισοδήματος και του επιδόματος στέγασης για την παράταση της ισχύος της αίτησής τους κατά έναν μήνα, χωρίς να χρειάζεται να μεταβούν στο δήμο που ανήκουν ή σε Κέντρο Κοινότητας.

Στο πλαίσιο αυτό, η κ. Μιχαηλίδου, δήλωσε σχετικά:

«Στις δύσκολες αυτές συνθήκες, που καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε ως χώρα, η μέριμνα της πολιτείας για τους συμπολίτες μας που λαμβάνουν κρατική βοήθεια, έχει ιδιαίτερη αξία. Παρατείνουμε την ισχύ των αιτήσεων για το ελάχιστο εγγυημένο εισόδημα και το επίδομα στέγασης κατά έναν μήνα και, παράλληλα, ενημερώνουμε τους δικαιούχους με όλους τους δυνατούς τρόπους, ώστε όλοι, όσοι δικαιούνται τη διευκόλυνση αυτή, να το γνωρίζουν και να μην ταλαιπωρηθούν χωρίς λόγο».

Διαβάστε επίσης:

- Οκτώ κυβερνητικές παρεμβάσεις - «φάρμακο» για τον κορονοϊό

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.