ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Βουλή: Αναστολή λειτουργίας των βουλευτικών γραφείων από Τετάρτη

18:21 - 16 Μαρ 2020 | Ειδήσεις
Βουλή: Αναστολή λειτουργίας των βουλευτικών γραφείων από Τετάρτη
Από την προσεχή Τετάρτη αναμένεται να ανασταλεί η λειτουργία των γραφείων των βουλευτών, εξαιτίας των ειδικών συνθηκών. Οι βουλευτές και οι επιστημονικοί τους συνεργάτες θα μπορούν να εργάζονται από το σπίτι τους και, για την ευχερέστερη λειτουργία τους, έχει προετοιμαστεί η εκτροπή των κλήσεων, ώστε να υπάρχει δυνατότητα τηλεφωνικής επικοινωνίας με τους πολίτες ή φορείς που τους αναζητούν.

Πιο συγκεκριμένα, ο πρόεδρος της Βουλής Κωνσταντίνος Τασούλας, από την προηγούμενη εβδομάδα, με επιστολή τους στους Γραμματείς των Κοινοβουλευτικών Ομάδων έχει ενημερώσει για την "αναστολή, μέχρι νεωτέρας, των ομαδικών ή ατομικών επισκέψεων, έπειτα από πρόσκληση των κομμάτων ή των βουλευτών, στη Βουλή και στα περιφερειακά της κτίρια όπου στεγάζονται γραφεία βουλευτών". Είχε ζητήσει επίσης η επικοινωνία των βουλευτών με το κοινό να γίνεται τηλεφωνικώς ή με ηλεκτρονικό τρόπο, για όσο διάστημα απαιτηθεί.

Η Βουλή των Ελλήνων αποχαιρέτησε τον Φίλιππο Πετσάλνικο

Ο πρόεδρος της Βουλής, Κωνσταντίνος Τασούλας, παρέστη στην πολιτική κηδεία του πρώην προέδρου της Βουλής Φίλιππου Πετσάλνικου, η οποία τελέστηκε δημοσία δαπάνη στο Α΄ Νεκροταφείο Αθηνών. 

Ο κ. Τασούλας εξέφρασε τα βαθύτατα συλλυπητήριά του στην οικογένεια του εκλιπόντος και στους οικείους του, εξαίροντας "το ήθος, το πάθος της προσφοράς για το κοινό καλό και την ευθύτητα στην έκφραση των απόψεών του, που χαρακτήριζαν και καθοδηγούσαν τον Φίλιππο Πετσάλνικο καθ' όλη τη διάρκεια της μακράς πορείας του στον δημόσιο βίο της χώρας".

Σύμφωνα σχετική ανακοίνωση της Βουλής, αποχαιρετισμό στον "αδελφικό φίλο" απηύθυνε ο πρώην πρωθυπουργός και βουλευτής του Κινήματος Αλλαγής Γ. Α. Παπανδρέου υπογραμμίζοντας τη "βαθιά φιλία" και "τους κοινούς αγώνες για τη δημοκρατία, την κοινωνική δικαιοσύνη και τον σοσιαλισμό", τα οποία τον συνέδεαν με τον Φίλιππο Πετσάλνικο.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.