ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Παπαθανάσης: Από Πέμπτη το νέο ωράριο στα σούπερ μάρκετ

10:05 - 18 Μαρ 2020 | Ειδήσεις
Παπαθανάσης: Από Πέμπτη το νέο ωράριο στα σούπερ μάρκετ
Το νέο ωράριο στα σούπερ μάρκετ αναμένεται να ισχύσει από αύριο Πέμπτη, δήλωσε ο υφυπουργός Ανάπτυξης, Νίκος Παπαθανάσης, καθώς σήμερα θα εκδοθεί η υπουργική απόφαση, η οποία θα προβλέπει ότι τα σούπερ μάρκετ θα είναι ανοιχτά από τις 7π.μ. μέχρι τις 10 μ.μ. καθημερινά, και 9 π.μ. με 5 μ.μ. τις Κυριακές.

Μιλώντας στον ρ/σ ΣΚΑΪ 100,3, ο κ. Παπαθανάσης επισήμανε ότι η κατάσταση στην αγορά με τα αντισηπτικά θα εξομαλυνθεί την Παρασκευή, και επανέλαβε ότι θα πωλούνται σε μονές συσκευασίες, ενώ θα διατίθενται μέχρι τρία τεμάχια.

Υπενθυμίζεται ότι όσον αφορά τα αντισηπτικά, ο υπουργός Ανάπτυξης, Άδωνις Γεωργιάδης, επεσήμανε χθες ότι η κυβέρνηση εξετάζει μείωση του ΦΠΑ. Επανέλαβε επίσης ότι πλέον έχει μπει πλαφόν και οι καταναλωτές αγοράζουν τρεις συσκευασίες ανά πελάτη και πρόσθεσε ότι ήδη παρασκευάζονται νέες ποσότητες και από την Παρασκευή θα ξεκινήσει και πάλι ο εφοδιασμός της αγοράς.

Τέλος, για τις λαϊκές αγορές, ο κ. Παπαθανάσης δήλωσε ότι θα πωλούν πλέον μόνο τρόφιμα, χαρτικά και είδη πρώτης ανάγκης και όχι βιομηχανικά προϊόντα, ώστε να υπάρχουν λιγότεροι πάγκοι και  περισσότερος χώρος ανάμεσα στους πάγκους.

 

Διαβάστε επίσης:

 

Ιδιωτικές επιχειρήσεις και υπηρεσίες που αναστέλλονται μέχρι 31 Μαρτίου (Λίστα)

 

Η εστίαση εκπέμπει SOS- Τι μέτρα ζητά από την κυβέρνηση

Τελευταία τροποποίηση στις 10:20 - 18 Μαρ 2020
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.