ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Κορονοϊός: Oυρές αυτοκινήτων στα διόδια φέρνουν επιπλέον απαγορεύσεις (χάρτης)

17:24 - 20 Μαρ 2020 | Ειδήσεις
Κορονοϊός: Oυρές αυτοκινήτων στα διόδια φέρνουν επιπλέον απαγορεύσεις (χάρτης)
Αίσθηση έχει προκαλέσει το γεγονός ότι από το μεσημέρι της Παρασκευής παρατηρείται αυξημένη κίνηση στις εθνικές οδούς, με τα αυτοκίνητα στα διόδια να δημιουργούν ουρές.

Το μεσημέρι της Παρασκευής, οι εικόνες από τα διδόδια της Ελευσίνας, όπου υπάρχουν τεράστιες ουρές οχημάτων, δημιουργούν μεγάλη ανησυχία για επέκταση της πανδημίας του κορονοϊού στη χώρα μας,

Από τη στιγμή που τα περισσότερα κρούσματα είναι στην Αθήνα και πολλοί Αθηναίοι δεν τηρούν τις συστάσεις για να παραμείνουν σπίτι, οι πιθανότητες διασποράς του ιού πολλαπλασιάζονται επικίνδυνα.

Το μεσημέρι της Παρασκευής, στον χάρτη της Google σχεδόν σε ολόκληρη την Ελλάδα, όπου υπάρχουν διόδια η κίνηση είναι αυξημένη και εμφανίζεται με πορτοκαλί ή κόκκινο χρώμα.

diodia

Η κυβέρνηση αποφάσισε να απαγορεύσει τις μετακινήσεις με τα πλοία που σε ορισμένες περιπτώσεις είχαν εικόνα Δεκαπενταύγουστου, αλλά φαίνεται πως θα αναγκαστεί να λάβει και επιπλέον μέτρα.

Ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, είπε στο διάγγελμά του την Πέμπτη πως από τη συμπεριφορά του κόσμου θα κριθεί το αν θα λάβει απόφαση για καθολική απαγόρευση κυκλοφορίας.

Με τις ουρές στα διόδια, θεωρείται σίγουρο ότι θα έρθουν απαγορεύσεις στους οδικούς άξονες και φυσικά δεν αποκλείται να έρθουν ακόμη σκληρότερα μέτρα.

Σπύρος Πολυχρονόπουλος

Διαβάστε επίσης:

Τελευταία τροποποίηση στις 18:30 - 20 Μαρ 2020
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.