ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

ΕΛ.ΑΣ: Αλλάζουν μόνιμες κατοικίες στο Taxisnet, για Πάσχα στο χωριό

10:08 - 03 Απρ 2020 | Ειδήσεις
ΕΛ.ΑΣ: Αλλάζουν μόνιμες κατοικίες στο Taxisnet, για Πάσχα στο χωριό
«Ορισμένοι αλλάζουν στο taxisnet τις μόνιμες κατοικίες τους και τις βάζουν στην επαρχία για να πάνε στο χωριό τους για Πάσχα», αναφέρει ο γενικός γραμματέας των Ειδικών Φρουρών Στράτος Μαυροειδάκος.

Ο γενικός γραμματέας των ειδικών φρουρών, Στράτος Μαυροειδάκος, τόνισε σήμερα ότι «ορισμένοι σκαρφίζονται διάφορες... πατέντες για να μπορέσουν να μεταβούν στο χωριό τους για το Πάσχα, παρά την απαγόρευση της κυκλοφορίας».

«Κάποιοι, λίγοι, μέσω των λογιστών τους ή μέσω taxisnet αλλάζουν τις μόνιμες κατοικίες τους και τις βάζουν στην επαρχία, νομίζοντας ότι θα βάλουν τη σούβλα στο αμάξι και θα ξεκινήσουν για Πάσχα» ανέφερε ο κ. Μαυροειδάκος σε πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΪ.

Ο κ. Μαυροειδάκος είπε ότι «είναι λίγοι, αλλά το κάνουν. Η ΕΛ.ΑΣ. θα είναι στα διόδια. Δεν θα πάει κανείς στην επαρχία, έχουμε πόλεμο», συμπληρώνοντας ότι «οι αστυνομικοί ευγενικά θα αποτρέπουν τους εποχούμενους να ταξιδέψουν».

Ο γενικός γραμματέας των ειδικών φρουρών ευχαρίστησε παράλληλα «τους Έλληνες που ακούνε τους αστυνομικούς. Εμείς είμαστε έξω για εσάς. Εμείς δεν μένουμε σπίτι».

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.