ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Σε καραντίνα οίκος ευγηρίας λόγω επιδημιολογικής έξαρσης του κορoνοϊού

07:12 - 13 Απρ 2020 | Ειδήσεις
Σε καραντίνα οίκος ευγηρίας λόγω επιδημιολογικής έξαρσης του κορoνοϊού
Σε καραντίνα τέθηκε από το βράδυ της Κυριακής, με απόφαση του υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκου Χαρδαλιά ο οίκος ευγηρίας, που βρίσκεται στη Νέα Μάκρη και στον οποίο παρουσιάστηκαν κρούσματα κορονοϊού.

Τουλάχιστον 10 ηλικιωμένοι και 2 εργαζόμενοι βρέθηκαν θετικοί στον Covid-19 στο γηροκομείο την Νέας Μάκρης, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, μετά την εξέταση δειγμάτων που ελήφθησαν από φιλοξενούμενους και εργαζόμενους στον χώρο.

Η ανακοίνωση του υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας Και Διαχείρισης Κρίσεων αναφέρει ότι «Λόγω επιβεβαιωμένου υψηλού επιδημιολογικού φορτίου σε οίκο ευγηρίας που βρίσκεται στην Νέα Μάκρη Αττικής, πραγματοποιήθηκε σήμερα, 12 Απριλίου 2020, σχετικός έλεγχος από κλιμάκια της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας και του ΕΟΔΥ. Μετά τα πρώτα αποτελέσματα που προέκυψαν από την ανάλυση των 122 δειγμάτων σε φιλοξενούμενους και προσωπικό, με εντολή του Υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκου Χαρδαλιά, ο ανωτέρω οίκος ευγηρίας τέθηκε από σήμερα το βράδυ σε καραντίνα από την Ελληνική Αστυνομία και μέχρι ολοκλήρωσης των ελέγχων».

Τελευταία τροποποίηση στις 08:39 - 13 Απρ 2020
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.