ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Αυγενάκης: Τον Μάιο ξεκινούν προπονήσεις οι ομάδες

17:21 - 20 Απρ 2020 | Ειδήσεις
Αυγενάκης: Τον Μάιο ξεκινούν προπονήσεις οι ομάδες
Εντός του Μαΐου αναμένεται να ξεκινήσουν προπονήσεις οι ομάδες, σύμφωνα με δήλωση στον τηλεοπτικό σταθμό MEGA του υφυπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη.

«Θα περιμένουμε τις συμβουλές των ειδικών και με βάση τις οδηγίες τους θα ξεκινήσουμε σταδιακά, όπως θα γίνει και με όλη την κοινωνία και την αγορά, το άνοιγμα των αθλητικών εγκαταστάσεων, έτσι ώστε να μπορέσουν αρχικά οι κορυφαίοι αθλητές μας που έχουν διακριθεί ή περιμένουν να διακριθούν για τους Ολυμπιακούς Αγώνες να μπουν σιγά-σιγά στους χώρους προπόνησης» δήλωσε.

Αναφορικά με την ολοκλήρωση των διοργανώσεων, ο κ. Αυγενάκης σχολίασε: «Δεν έχουμε κανένα λόγο να αρνηθούμε, άλλωστε θα περάσουμε και μια διάταξη τις επόμενες ημέρες με την οποία θα μπορεί καθαρά και νόμιμα να αποφασίσει κάθε ομοσπονδία, σε συνεργασία με τη Λίγκα και με το σύνδεσμο επαγγελματιών παικτών της, αν θα συνεχίσουν ή θα σταματήσουν το πρωτάθλημά τους».

Τέλος, ο υφυπουργός έκανε λόγο για το οικονομικό αδιέξοδο στο οποίο θα περιέλθουν οι σύλλογοι αν δεν ξαναρχίσουν οι διοργανώσεις, ενώ ανέφερε ότι για τις ομάδες ποδοσφαίρου θα χρειαστούν 2-3 εβδομάδες προετοιμασίας πριν ξεκινήσει το πρωτάθλημα.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.