ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Σε κατ' οίκον περιορισμό 39 ιατροί από την κλινική «Ταξιάρχαι»

18:13 - 24 Απρ 2020 | Ειδήσεις
Σε κατ' οίκον περιορισμό 39 ιατροί από την κλινική «Ταξιάρχαι»
Σε καραντίνα τέθηκαν 121 στενές επαφές των 34 κρουσμάτων κορονοϊού που εντοπίστηκαν στην κλινική «Ταξιάρχαι» στο Περιστέρι, ανακοίνωσε ο Ν. Χαρδαλιάς, ενώ σε κατ' οίκον περιορισμό τέθηκαν και 39 συνεργαζόμενοι γιατροί με την κλινική. «Η κοινή μας προσπάθεια συνεχίζεται, γεγονός που μας επιτρέπει να συζητάμε για τη σταδιακή άρση των μέτρων, τόνισε παράλληλα ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας.

Κατά τη σημερινή ενημέρωση, ο κ. Χαρδαλιάς σημείωσε ότι στην κλινική στα νότια προάστια όλα τα τεστ που έγιναν βγήκαν αρνητικά.

Τόνισε ότι τα θετικά αποτελέσματα από την αντιμετώπιση της πανδημίας επιτρέπουν τη συζήτηση για την σταδιακή άρση των μέτρων περιορισμού. Ωστόσο, επανέλαβε πως τα περιοριστικά μέτρα ισχύουν στο ακέραιο μέχρι τις 4 Μάιου και ζήτησε από τους πολίτες να τα τηρήσουν το τριήμερο της Πρωτομαγιάς.  «Εάν βγούμε από το σπίτι θα πρέπει να το κάνουμε με προσοχή. Η έξοδος από το σπίτι γίνεται για συγκεκριμένους λόγους», είπε χαρακτηριστικά.

Όπως είπε ο κ. Χαρδαλιάς, «σταδιακά θα υπάρξει ανοσία στον πληθυσμό ώσπου να υπάρξει εμβόλιο και επάρκεια στο σύστημα περίθαλψης» και τόνισε την ανάγκη να παραμείνουν οι πολίτες σε επαγρύπνηση «για να διατηρήσουμε την επιτυχημένη μας πορεία».

 

Διαβάστε επίσης:

 

Τσιόδρας: Πέντε νέοι θάνατοι και 27 νέα κρούσματα στην Ελλάδα

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.